dimecres, 6 d’agost del 2014

Champions League, Fase prèvia (III)

Els dos grups més anivellats


Les ciutats de Vinkovci a Croàcia i de Šiauliai a Lituània, organitzaran els grups V i VI de la competició, els dos que semblen més igualats, on dos equips campions accediran a setzens de final i els segons intentaran ser els dos més puntuats dels vuit segons classificats de grup per accedir a la següent ronda de la competició.


Al Grup V, l'Amazones Dramas de Grècia debutarà aquesta temporada a la competició, després de que la passada campanya guanyessin per primer cop en la seva història la lliga grega. L'equip, fundat el 2005 és un gran desconegut a nivell internacional i poder aconseguir sumar una victòria és el seu objectiu per a la competició. Les moldaves del Goliador Chişinău, seran també partícips d'aquest grup, després de la seva tercera lliga nacional, participa per tercer cop al campionat, on han sumat sis derrotes en els sis partits que hi han disputat. Les locals del ZNK Osijek son aspirants a intentar passar ronda en la seva cinquena participació consecutiva, fet que sols han aconseguit un cop, la temporada 2011/12, on varen caure contra el Göteborg FC. Tancaran el grup les favorites, les sèrbies del Spartak Subotica que sumen la seva quarta participació després d'aconseguir quatre lligues seguides al seu país, sumant cinc si es té en compte la Lliga Iugoslava guanyada la temporada 1974/75 com a Železničar Subotica. La passada campanya varen accedir per primer cop a setzens de final caient eliminades per el potent Rossiyanka rus, que les va derrotar a domicili 2-4 i va suar per igualar, 1-1 a Rússia.

El Grup VI es disputarà a Lituània, amb l'Apollon Limassol com a equip favorit per a avançar cap a les eliminatòries. Les xipriotes compliran amb la seva sisena experiència en fases prèvies, havent arribat ja quatre cops a setzens de final on sempre han estat batudes amb dificultats per equips força superiors. Les acompanyaran al grup les locals del FK Gintra-Universitetas, un equip que farà la seva onzena prèvia, on han guanyat sis partits, sumat cinc empats i perdut 19 partits, sense passar cap cop a la segona fase de competició. Un altre dels equips històrics de les prèvies, és el de les Illes Fèroe, amb 11 participacions després de les 15 lligues que porta guanyades, i a pesar de que porta sols cinc victòries i cinc empats per 20 derrotes, segurament serà un equip que donarà molta guerra per la seva duresa física durant els partits. Tanca el grup el KS Vllaznia, equip que debutarà a la competició després de que la passada campanya es van proclamar brillants campiones de la lliga albanesa. El seu objectiu, serà sumar algun punt, ja que moltes de les seves jugadores han disputat partits de Champions amb l'ADA Velipojë que hi ha participat tres cops sense aconseguir cap victòria.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada