divendres, 8 d’agost del 2014

Champions League, Fase prèvia (i IV)

Dos grups equilibrats


Els grups VII i VIII de la prèvia de la Champions League decidiran dos equips més que passaran com a campions de grup mentre que les segones classificades intentaran aconseguir suficients punts per passar de ronda. Els partits del setè grup es disputaran a Sarajevo, i el del vuitè a Fatima, a Bòsnia i Portugal, respectivament.



En el Grup VII trobem a les campiones de Macedònia, un ZFK Kochani que participa per primera temporada al campionat, després de que la temporada passada va conquerir el títol a la seva lliga nacional per primer cop a la història del club. Les acompanyaran les poloneses del KKPK Medyk Konin, un altre equip debutant després d'aconseguir la seva primera lliga, de la qual havia sumat ja vuit sots-campionats, a part de cinc copes del seu país. Més experiència continental tenen les locals del SFK 2000, que participaran per onzè cop a la Champions, havent jugat dos cops setzens de final, encara que una de les vegades va ser per rànquing europeu. La temporada passada, una derrota en els últims minuts, contra el Konak Belediyesi, li va privar de passar la fase prèvia. Les rivals que es trobaran més potents, al grup, son l'Åland United. L'equip illenc que participa a la lliga finlandesa, participa per segon cop a la competició, entrant la temporada 2010/11 a setzens directament per rànquing, però es pot considerar un dels rivals més perillosos si aconsegueixen superar aquesta fase.

Complicat assegurar qui serà el favorit al Grup VIII, ja que hi participa l'ASA Tel Aviv, amb la seva cinquena participació a la Champions, i que ha tret anteriorment el cap a setzens un cop, però que cada temporada està a punt de tornar-ho a aconseguir. Amb elles, les locals del CA Ouriense, que vol repetir el bon paper a la seva passada i única participació a la màxima competició continental, en que van quedar segones de grup. Les sots-campiones de la BeNe League, que agrupa a equips dels Països Baixos i Bèlgica, Standard Liège, seran un dels altres equips forts del grup, acumularan cinc participacions, però les quatre anteriors van ser entrant per rànquing directament a setzens, on van sumar una victòria i dos empats en vuit partits. Completa el grup les galeses del Cardiff Metropolitan, que intentaran sumar algun punt en el pitjor grup en el que podien caure, en la que serà la seva segona participació en una fase prèvia. En la anterior, la temporada 2012/13, tres derrotes en tres partits disputats, cap gol marcat i 10 rebuts.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada