dimarts, 12 d’agost del 2014

Champions, segona jornada

Tres classificats a falta d'un partit


En la fase prèvia de la Champions, a falta d'una jornada per acabar, ja coneixem a tres equips que jugaran els setzens de final de la competició. Les irlandeses del Raheny United, les poloneses del Medyk Konin i les portugueses del CA Ouriense, han aconseguit aquesta fita, sent el primer cop per part de les tres esquadres, que passen a les eliminatòries directes.



Al Grup I, el Konak Belediyesi no es va deixar sorprendre per el FK Minsk i van aconseguir una ajustada victòria per 2-1 que les deixa amb sis punts i passaria a setzens de final sols amb un empat contra el FC Zürich que es queda amb quatre punts després de guanyar patint al Rigas FS per 2-0.

En el Grup II, un sorprenent Raheny United va vèncer a les favorites del NSA Sofia per 2-0 i ara lidera el grup, amb sis punts i ja son equip de setzens, abans de jugar amb el fanalet Hibernians, que varen perdre 0-5 amb l'Olimpia Universitatea per ser campiones de grup.

Cap sorpresa al Grup III, on MTK va guanyar 1-0EkonomistPomurje per 4-0 a Pärnu, quedant les dues esquadres guanyadores amb sis punts a l'espera del partit definitiu que les enfronta a la última jornada, amb goal-average a favor de les eslovenes.

Al Grup IV Tot segueix el seu curs habitual. Zhytlobud-1 va guanyar per 3-1 a Nové Zámky i suma sis punts, els mateixos que Glasgow City que va vèncer al Glentoran de Belfast per un ajustat 1-0 i els dos equips es disputaran l'últim partit per aconseguir el liderat del grup.

També s'imposa la lògica en el Grup V, i l'Spartak Subotica apallissà a les moldaves del Goliador per un escandalós 19-0 per sumar sis punts, els mateixos que tenen les locals del Osijek vencent a l'Amazones Dramas per 3-1. Ambdós equips es disputaran la primera plaça.

En canvi el Grup VI, segueix sent el grup de les sorpreses. Apollon Limassol no podia superar a un excel·lent Vllaznia i empataven 0-0, amb el que els dos equips queden empatats en el liderat amb quatre punts, amb l'average general favorable a les xipriotes, mentre que l'equip local, el Gintra Universitetas, va batre al  per 2-0 i es queda amb tres punts, podent aconseguir passar ronda guanyant i si les xipriotes no sumen una victòria.

En el Grup VII, el Medyk Konin agafa el comandament del grup i passa a setzens, amb sis punts al guanyar per un dur 7-0Åland United, el mateix resultat que les bosnianes del SFK 2000 afligeix al Kochani. Les poloneses, fins i tot perdent amb les macedònies, passarien ronda.

El CA Ouriense en el Grup VIII segueix fent història, aquest cop vencent al ASA Tel Aviv per 2-1 i sumar sis punts, mentre que l'Standard Liège suma tres apallissant al Cardiff Metropolitan per 10-0. Les portugueses, amb aquests resultats, ja son equip de setzens.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada