diumenge, 31 d’agost del 2014

Per la via ràpida

La primera part va ser decisiva

El FC Barcelona es va imposar a la final de la Copa Catalunya amb un contundent 4-0 sobre el RCD Espanyol en un partit que s'ha decidit pràcticament a la primera part, on les blaugranes han posat suficient distància al marcador per no patir la resta del partit.

El Barça va demostrar ser el millor equip del panorama futbolístic femení català batent còmodament a un rival va començar aguantant el típus fins que amb el pas dels minuts va haver d' aguantar les envestides blaugranes la primera mitja hora de joc, però Willy i Virgínia als minuts 28 i 32 posarien el 2-0 al marcador. Les blanc i blaves reaccionarien atacant amb més intenció que punteria i el partit es definiria pràcticament amb el 3-0 de Willy al minut 45.

La segona part ha sigut pràcticament un tràmit, amb les de Xavi Llorenç controlant el partit i amb el seu rival intentant maquillar una mica el resultat, i on s'ha vist que els dos equips es conformaven amb el resultat final, fins que arribat al minut 76, Pilar ha donat la garrotada definitiva al partit marcant el 4-0 definitiu que plasmava la superioritat de les Campiones sobre les finalistes.