dimecres, 6 de novembre del 2013

Primera Catalana, setena jornada.

El Sant Gabriel es destaca i la EF Montcada es posa en segona plaça


Les líders varen tornar a guanyar, aquest cop amb un contundent 8-0 sobre el CFJ Mollerussa i compten els partits jugats per victòries, mentre que les de Montcada varen guanyar a la ECF Les Garrigues per col·locar-se en segona plaça en un partit d'alt nivell, amb un espectacular 5-4 final. No menys espectacular, va ser la victòria del FC Sant Quirze sobre la UD La Planada, per 3-2, deixant a les sabadellenques sense la segona plaça que podien aconseguir. El CS Juan XXIII, per la seva part, es va imposar a la UE Tàrrega, en un partit on a la segona part varen demostrar tot el seu potencial, per passar d'un empat a dos al 5-2 final.

Partit de poder a poder entre Montcada i Les Garrigues.


EF Montcada - ECF Les Garrigues     5-4
El partit enfrontava a les quartes contra les segones de la classificació i ja prometia per als prop de 300 espectadors que es varen citar al Municipal de Can Sant Joan per a veure el partit. Ja de bon principi es va veure que els dos equips anaven a per els tres punts, i al minut 1 les locals varen estar a punt de marcar, i just a la següent jugada, Elvira Vidal aprofitaria per a fer el 0-1. Era el minut 3 i ja s'havia vist xuts cap a les dues porteries, i el partit es posava molt interessant, més quan al minut 14, Pili enviaria un xut bombejat des de l'extrem al travesser de les liles, i vuit minuts desprès, Davínia trauria en llarg per Adriana que faria la passada de la mort a Nerea Talavera per a fer el 1-1. Sense treva, a la mitja hora de joc, Cristina Tió aprofitaria un refús de la portera local en una falta per a fer el 1-2, i tres minuts desprès seria Adriana Domínguez la que empataria el marcador amb el 2-2, i les locals es posarien per davant el marcador amb el 3-2 al minut 37 obra de Carmen Yera. Tot i així, s'arribaria al descans amb igualtat, ja que de nou, Cristina Tió faria un minut abans del descans el 3-3.

La segona part començaria com la primera va començar i acabar. Adriana Domínguez de nou aprofitaria una errada defensiva visitant per fer al minut 47 el 4-3, i el partit canviaria absolutament, ja que el canvi tàctic plantejat per les de Les Borges Blanques es trencava sols sortir del vestuari, però no es varen rendir i van seguir atacant amb força intensitat, mentre que l'equip local va començar a aprofitar les mesures del camp, que coneixen perfectament per fer un joc més pràctic, amb contenció i sense complicacions darrera, varen saber aprofitar una altre errada visitant per que Jéssica León fes al minut 54 el 5-3. Llavors, les lleidatanes tornarien a canviar tàcticament i es llençarien amb molta intensitat per a intentar retallar distàncies al marcador, en una fase del joc molt ràpida i seria Anna Roset la que faria el 5-4 al minut 65, que a posteriori seria el resultat definitiu, ja que l'àrbitre no xiularia un parell de possibles penals que varen reclamar les visitants.

Amb aquest resultat, els tres punts es varen quedar a Montcada, que amb la derrota de la UD La Planada, es col·loca en segona plaça en solitari, a quatre punts del liderat i amb 2 punts sobre la tercera plaça.

Altres resultats:
FC Martinenc - Lleida Esportiu     3-0
CE Sant Gabriel - CFJ Mollerussa     8-0
CE Seagull - UDA Gramenet     0-5
FC Sant Quirze - UD La Planada     3-2
CE Manresa - CE Òdena     1-1
CE Júpiter - Soses     4-2
CS Juan XXIII - UE Tàrrega     5-2

Classificació:
1.  CE Sant Gabriel     21 pts.
2.  EF Montcada     17 pts.
3.  ECF Les Garrigues     15 pts.
4.  UD La Planada     15 pts.
5.  FC Martinenc     13 pts.
6.  CS Juan XXIII     11 pts.
7.  FC Sant Quirze     10 pts.
8.  Lleida Esportiu     10 pts.
...
13.UDA Gramenet     6 pts.
14.CE Òdena     4 pts.
15.CE Seagull     4 pts.
16.CFJ Mollerussa     1 pts.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada