divendres, 8 de novembre del 2013

Crònica d'una retirada previsible

El FC Santfeliuenc cau a la setena jornada


La Lliga de Preferent catalana de futbol femení, es queda amb 15 equips, desprès de que l'equip del Baix Llobregat, no hagi aguantat el continu degotall de baixes i no es pogués presentar en el partit que havien de jugar el passat cap de setmana a Lloret. Us fem un resum d'aquesta baixa i les conseqüències que tindrà sobre la competició.

El Santfeliuenc coneix la cara amarga del futbol.


L'equip es va trobar un ascens per sorpresa, quasi, ja que els va ser oferta la plaça com a millors segones classificades dels tres grups de Primera Catalana la temporada 2012/13, i varen acceptar, sorprenentment i van haver de buscar algunes jugadores a contrarrellotge, ja que la bona campanya que es va fer anteriorment, va atreure a alguns equips que es varen emportar alguns puntals de la plantilla, com és el cas de Cinthia, la portera, que va ser fitxada per el RCD Espanyol.

Amb tot, l'equip va acabar aconseguint jugadores, amb molts problemes i no podent-se presentar amb suficients jugadores ni al seu debut al camp del PBB La Roca ni al propi camp, contra el Bellavista-Milan. Ambdós partits els hi varen donar com a perduts per 3-0. En canvi, a la tercera jornada, contra el Santa Eugènia, es varen presentar amb 13 jugadores i varen caure derrotades per un honrós 3-1, amb l'únic gol que han marcat a la competició, obra de Míriam Escalante. A la quarta jornada, derrota contundent a casa, contra la EF Bonaire, per 0-8, a la cinquena, una altre derrota, aquest cop per 9-0 i amb suspensió per lesions de les jugadores a la mitja part, i a la sisena jornada, el CE Sabadell va passar per sobre d'elles amb un 0-10. Arribada la setena jornada, l'equip no es presenta a Lloret, enviant dos representants a comunicar la seva última incompareixença.

Aquesta retirada, al ser abans de mitja lliga, té les seves conseqüències en forma d'anul·lació de tots els partits jugats fins ara, i la pèrdua dels punts que tots els equips havien sumat contra elles. De la part alta, la PBB La Roca, EF Bonaire, UE Vic i CF Lloret ara tenen un partit menys disputat que la majoria de rivals, i per la part baixa, Bellavista-Milan, Santa Eugènia i CE Sabadell també perden els 3 punts i ara es troben amb un partit de menys disputat, quedant la classificació d'aquesta manera:

1.  CF Pallejà     18 pts.
2.  CF Lloret     15 pts.
3.  PBB La Roca     13 pts.
4.  UE Vic     13 pts.
5.  CE Llerona     12 pts.
6.  CF Pardinyes     12 pts.
7.  RCD Espanyol     10 pts.
8.  CF Santpedor     10 pts.
9.  CF At. Prat     10 pts.
10. CF Bonaire     9 pts.
11. At Riudeperes     9 pts.
12. CE Sabadell     6 pts.
13. Bellavista-Milan     3 pts.
14. Santa Eugènia     3 pts.
15. Sant Quirze de Besora     1 pts.
16. CF Santfeliuenc     0 pts.

A efectes de classificació final, a part del CF Santfeliuenc, baixaran els equips que acabin en 14ena i 15ena posició, i si baixen 3 catalans de Segona Nacional, baixaria un equip més per seguir mantenint el grup amb 16 equips.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada