dissabte, 30 de novembre del 2013

La Prèvia: CE Sabadell - CF Santpedor

Aquest diumenge ens visita un perillós rival


Aquest diumenge, 1 de Desembre, es juga, a les 12.30 hores, en el Poliesportiu Olímpia, el partit corresponent a la onzena jornada de lliga entre l'equip local, el CE Sabadell, i el CF Santpedor, en un partit que comptarà amb l'arbitratge del senyor David Congost.

-
CE Sabadell FC - CF Santpedor

Aquesta setmana, les arlequinades reben a un equip que gaudeix de la seva tercera temporada a Preferent, però amb el que es varen enfrontar fa tres temporades, a Primera Catalana, acabant aquella temporada les bagenques amb l'ascens a la mà. Es va jugar primer allà, amb derrota per 3-0 (Enllaç) i lesió de Cosi, i al partit de tornada a Olímpia es va perdre també, però per un ajustat 1-2 (Enllaç) i al temps de descompte. Les dues anteriors temporades, les blaugranes han acabat setenes (2011-12) i novenes (2012-13) a la classificació final.

Actualment el CF Santpedor ocupa la vuitena plaça de la classificació, amb 13 punts en els nou partits que ha disputat, aconseguint quatre victòries, un empat i quatre derrotes. Acumula també 25 gols a favor, sent el tercer equip més golejador de la categoria, però ha encaixat 26, amb el que la seva defensa és la dotzena menys golejada de la categoria. Fa dues setmanes va haver de suspendre el seu partit a camp de la EF Bonaire a la mitja part, perdent per 2-0, i la setmana passada van caure derrotades per 1-7 contra el totpoderós UE Vic.

Les bagenques tenen com a màxima artillera a Sara Pujals, una de les artífexs del ascens de la temporada 2010-11, i que porta 8 gols en els 8 partits disputats, seguit de Mariona Fuentes, amb 6 gols en els cinc partits que ha jugat, marcant el seu últim contra la UE Vic. Es dona la curiosa circumstància que aquesta jugadora disputarà per tercera temporada consecutiva un partit contra el CE Sabadell, sent a la 2011-12 a la plantilla del CP San Cristóbal i a la 2012-13 a la del CE Manresa. Per últim, destacar a Ona Rodríguez, amb 4 gols aquesta campanya, una prometedora jugadora de 18 anys, procedent del FC Pradenc aquesta temporada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada