dimecres, 20 de novembre del 2013

Juvenil-Cadet: CE Sabadell B - EF Barberà Andalucía 2-1

Barberà-Andalucía cau en el derbi contra el Sabadell

Era una oportunitat per a les de Barberà d'acostar-se a la zona capdavantera del grup, però visitaven al filial del CE Sabadell, un equip amb molta qualitat i en constant creixement que pot donar molt de si mateix, com es va veure aquest cap de setmana, guanyant a un equip a priori superior i que està construït per estar a la part alta de la classificació.

El Juvenil B va celebrar una nova victòria (Foto: Roger Benet).

Començava el partit en la tarda freda del dissabte, entre dos equips que donaven la cara e intentaven mantenir el domini de la pilota sense renunciar a l'atac, i eren les visitants les que tenien les millors opcions en principi per a desnivellar el marcador, però Paula Jiménez va estar excepcionalment sota pals i va aturar 2 xuts molt perillosos, abans de que les arlequinades tinguessin la sort de cara amb una bola que Paula Álvarez ficaria en la seva pròpia porteria, al minut 36, i amb aquest curt 1-0 s'arribaria al temps de descans.

El segon temps, les locals no se sentirien còmodes en cap moment, ja que no tenien la pilota en el seu poder i al minut vuit de la represa Andrea Aceituno faria el 1-1. Llavors, es va veure més domini visitant, però unes locals que sabien treure's el perill de sobre amb força seguretat, i tenint alguna sortida en atac força perillosa, fins que al minut 70 arribaria l'ocasió d'or per a les arlequinades, en un penal, en el que agafaria la responsabilitat Paola Zambrano per a convertir-lo i donar els tres punts a les sabadellenques.