divendres, 15 de novembre del 2013

La Champions League al dia

El FC Barcelona fa història i arriba als quarts de final

Aquesta setmana s'han disputat els vuitens de final de la competició més important de clubs d'Europa en futbol femení, la Champions League, amb la majoria de favorits passant ronda, però amb una gran sorpresa, la eliminació de l'Oympique Lyon a mans del Turbine Postdam.

La capitana Losada, condueix la bola al Mini Estadi (Foto: Romagosa).

Torres Calcio - Rossiyanka     2-0
A l'anada les russes havien guanyat per un ajustat 1-0 i les sardes van tardar 63 minuts en remuntar, per acabar patint però classificant-se.

Birmingham City - Zorky     5-2
Les angleses havien guanyat ja a Rússia per 0-2 i varen ser pràctiques per superar l'eliminatòria.

Glasgow City - Arsenal Ladies    2-3
A l'anada, l'Arsenal ja havia vençut per 3-0. Un tràmit on el derbi britànic es va decidir en el temps de descompte amb un gol de Scott al minut 93.

Tyresö - Fortuna Horring     4-0
Desprès del 1-2 a l'anada, les locals no varen patir gens per aconseguir una victòria més a la competició.

Wolfsburg - LdB Malmö     3-1
Les actuals campiones varen confirmar la seva classificació desprès del 1-2 de l'anada.

Zürich Frauen - FC Barcelona     1-3
El Barça va guanyar el diumenge al matí per 3-0 i a la tornada varen remuntar el 1-0 donant mostres de poder fer quelcom gran.

Neulengbach - Konak Belediyesi     3-0
Desprès del 0-3 de l'anada, les austríaques varen eliminar per la via ràpida a la sorpresa de la competició, un equip turc amb molt a dir al futur.

Olympique Lyon - Turbine Postdam     1-2
La gran sorpresa de la competició. Les actuals sots-campiones havien guanyat a Alemanya per un exigu 0-1 i aquest cop, a pesar d'avançar-se 1-0 al minut 11 amb gol d'Abily, varen veure com els remuntaven amb dos gols de Drawa i Mjelde i quedaven eliminades.