dilluns, 11 de novembre del 2013

Juvenil: CE Sabadell - FC Martinenc 4-0

Victòria amb solvència

El Juvenil Cadet A del CE Sabadell rebia a un impuntuat FC Martinenc en un encontre que era una oportunitat ideal per seguir sumant punts per seguir col·locades a la zona noble de la classificació i acostar-se cada cop més a l'autèntic objectiu inicial de l'equip, que no era cap altre que la permanència, encara que l'equip s'ha situat en una còmode tercera plaça que a vista dels seguidors de l'equip, realment fa sentir-se orgullós de la feina que està realitzant l'equip.

El Juvenil segueix lluitant i segueix sumant (Foto: Roger Benet).

El partit començaria amb domini constant de les arlequinades, que varen gaudir d'algunes arribades abans de que Gemma Zea fes el 1-0 al minut 18. Llavors, les visitants varen asserenar més el seu joc i a les sabadellenques els costà més elaborar jugades, encara que varen acostar-se amb més perill a l'arc contrari que no pas les barcelonines. Tot i així, es va arribar amb la mínima renda en el temps de descans.

A la segona part, de nou domini vallesà però sense que es plasmés en el marcador, fins que al minut 61, Maria Barrero va transformar un penal i quatre minuts més tard, Judith Cervantes va sentenciar al FC Martinenc fent el 3-0. Els minuts anaven transcorrent, fins que va tancar el marcador Cristina Manzano, al minut 76, amb el 4-0, en una segona part on a més dels gols, va alegrar al públic local el retorn de Clàudia Poch sota pals desprès d'una llarga lesió.

Amb aquest resultat, el CE Sabadell se situa en tercera plaça, amb 15 punts, a sols un de la segona plaça i a tres del liderat, ocupat per el FC Barcelona que va vèncer al CF Cerdanyola per 0-4, en un partit on les locals varen aguantar els 20 primers minuts el ritme de les líders, però que desprès varen haver de cedir davant un equip superior.