diumenge, 10 de novembre del 2013

CF Pardinyes - CE Sabadell 3-2

La remuntada no arriba a temps

Les arlequinades visitaven Lleida amb les lesions d'Ana Aranda i Natalia i les baixes per sanció de Patricia Vázquez, Tania i Carlos Arean, substituït avui per en Carlos Ortega, per enfrontar-se a un CF Pardinyes imbatut en el seu camp, i que amb aquest partit, sumava la seva quarta victòria consecutiva com a locals.

La canterana Patricia Ballesteros va tornar a marcar.

El partit començava malament per a les sabadellenques, ja que a la primera incursió d'Anna Oriach, al minut dos, les locals aconseguirien marcar el 1-0. A partir d'aquell moment un partit molt equilibrat entre dos equips que intentaven combinar amb valentia, amb les de la terra ferma intentant construïr amb possessions llargues i les vallesanes buscant robar la pilota a la zona de creació rival, però cinc minuts abans de la mitja part, arribaria el segon gol local, marcat per Alexandra Taberner que ampliava la distància al 2-0 que imperaria en el temps de descans al marcador.

Al segon temps, de nou igualtat, però al minut 65, entrava el 3-0, de nou d'Anna Oriach que semblava sentenciar el partit, però tres minuts més tard, Georgina Vila, en el seu debut amb l'equip, marcaria el 3-1. A partir d'aquest gol, les arlequinades tindrien més control del joc i de la pilota, creant més perill, davant un equip que va demostrar molta solidesa com a equip, però que varen patir en els últims minuts, sobretot a partir del minut 87, quan Patricia Ballesteros faria el 3-2 amb el que s'arribava al xiulet final.

L'equip amb aquesta derrota queda en dotzena posició, i comptant que la classificació ha tingut variacions desprès de la retirada del FC Santfeliuenc, l'equip queda amb 6 punts en els 7 partits disputats, amb 14 gols marcats i 21 encaixats, i amb tres punts sobre la zona de descens.