dissabte, 2 de novembre del 2013

Prèvia: CE Sabadell - RCD Espanyol C

Les arlequinades reben un complicat rival


Aquest Diumenge, 3 de Novembre, a les 12.30 hores, el CE Sabadell FC rep en les seves instal·lacions d'Olímpia, en setena jornada de lliga de categoria Preferent a l'equip C del RCD Espanyol, amb l'arbitratge del senyor Alejandro Cortés i amb tres importants punts en joc per als dos equips, les locals per seguir sumant per allunyar-se de la zona baixa, i les visitants per intentar acostar-se a la zona davantera.

-
CE Sabadell FC - RCD Espanyol C

Les de Sant Adrià de Besós venen a Sabadell en una setena posició actual, aconseguida amb els 10 punts que ha guanyat fins ara, fruit de tres victòries, un empat i dues derrotes. L'equip, ha aconseguit en aquests sis partits disputats, marcar 14 gols i encaixar-ne sols 6, sent el tercer equip menys golejat de la categoria, amb una defensa molt segura amb una cara molt coneguda per al soci arlequinat, la de la ex-jugadora del CE Sabadell Marta Gimeno.

Les nostres rivals varen debutar a la lliga amb un empat, 2-2, en la seva visita a Santpedor, van continuar amb una ratxa de tres victòries consecutives, guanyant a PBB La Roca 3-1, a Bellavista-Milan per 1-5 i a Santa Eugènia per 4-0, per entrar desprès en un petit sotrac de dos partits consecutius coneixent la derrota, primer a la seva visita a Terrassa, on varen caure al camp de la EF Bonaire per 1-0 i desprès en el seu propi camp, perdent 0-1 contra la UE Vic.

Destaquen a la davantera, Andrea Gómez Laprea (segona temporada a l'equip), que porta 4 gols en els 6 partits que han disputat. Safae (Ex-Bonaire) i Ainhoa Alonso (provinent del Juvenil perico), amb 3 gols, també destaquen en la faceta ofensiva en un equip amb forces jugadores molt polivalents.

Marta Gimeno, ex-arlequinada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada