diumenge, 3 de novembre del 2013

CE Sabadell - RCD Espanyol C 2-1

Creure en l'equip els va donar la victòria

Les arlequinades volien seguir sumant per allunyar-se de la zona de descens i amb diversos factors en contra, com son les lesions de Natalia i Ana o les sancions de Patricia Vázquez o del propi entrenador, Carlos Arean, rebien a un equip amb molta qualitat i joventut a les seves files, un RCD Espanyol C amb jugadores que tenen ganes de demostrar que poden tenir recorregut en la seva entitat i fins i tot arribar al primer equip.

Les arlequinades van sumar tres valuosos punts (Foto: Silvia Alonso).

El partit començaria amb domini visitant, però sense que les sabadellenques les deixessin arribar amb claredat a la seva porteria, fins que el mig del camp arlequinat va començar a donar mostres de la seva qualitat, i el partit es va anar anivellant, arribant així al minut 24, on Patricia Ballesteros rebria una passada que la deixava davant d'Andrea Giménez, que refusaria el primer xut de la menuda davantera, però no podria interceptar el segon, un fi toc amb la esquerra que acabaria fent pujar el 1-0 al marcador. Les de Sant Adrià reaccionarien però només incomodarien l'arc vallesà en algun xut llunyà perfectament aturat per Inés Palmiero, i la primera part acabaria amb la mínima renda per a les locals.

El segon temps començaria amb el Sabadell sortint a sentenciar el partit, arribant a tancar a les seves rivals en els últims 20 metres del seu camp i d'on només sortien en comptats però perillosos contracops, i a la primera ocasió clara que varen tenir, Alba Duran empataria, al minut 60, en una jugada amb polèmica, doncs primer l'assistent va aixecar el banderí marcant fora de joc però l'àrbitre va voler continuar la jugada. El 1-1 era un fet i les arlequinades varen començar a tenir alguns dubtes en el seu joc, i arribaria una de les jugades que podrien haver marcat el partit, quan al minut 73, Inés hauria de sortir a tallar una pilota fora de l'àrea, tombant a una davantera rival, i rebent una targeta groga que les foranies varen reclamar que fos vermella. Però el partit canviaria, i amb les sabadellenques donant tot sobre la gespa, demostrant creure en elles mateixes, primer Patricia Ballesteros aprofitaria una altre passada que la deixava davant de la portera per a materialitzar el 2-1 al minut 80 i tres minuts desprès Gemma Castelo fins i tot podia haver tancat el partit amb una falta llunyana que va estavellar al travesser.

Amb aquests tres punts, el CE Sabadell es situa en novena plaça, amb 9 punts, i amb 22 gols a favor i 18 en contra, mantenint el marge de tres punts sobre el primer equip en descens.