dissabte, 27 d’abril del 2013

Segona Catalana: CF Ripollet - Caldes de Montbui CF 2-1

El Ripollet trenca les esperances de les calderines per seguir lluitant per la segona plaça

Aquesta setmana, s'ha disputat la Jornada 24 de Segona Catalana, en el seu grup 3, i un dels partits amb més en joc, era el que disputaven C.F. Ripollet i Caldes de Montbui C.F., ja que les visitants sumant els 3 punts i davant la previsible derrota del C.F. Palautordera a casa contra les líders invictes, CS Juan XXIII, es podien arribar a col·locar a 3 punts de la segona plaça, tenint encara dos partits per jugar. Així, el passat diumenge 21 d’abril va tenir lloc, al municipal de Ripollet, aquest partit.

Tot i la diferència de punts entre ambdós equips, gairebé el doble, com el contundent 3-0 en el partit de la primera volta, no va condicionar el joc de cap dels dos equips. L'equip visitant, arribava en bona forma, després de portar quatre victòries consecutives, mentre que l'equip local venia d'empatar en el camp de les cinquenes.

L'inici del partit va ser dominat per l'equip visitant, aconseguint avançar-se en el marcador al minut 9 de joc amb un espectacular gol olímpic de la calderina Laura. A partir del gol, les ripolletenques van començar a arribar més a la porteria contrària, i van crear més ocasions de gol, aconseguint empatar gràcies a una gran jugada de combinació, amb un remat final de Katia, que va fer pujar el 1-1 al minut 37 de partit. Resultat amb el que marxarien al descans.

La segona part va començar amb un bon joc per part dels dos equips. No obstant, el fet de que les jugadores del C.F. Ripollet disposessin de diverses ocasions clares de gol, juntament amb la motivació per emportar-se els tres punts en el que seria el seu últim partit de la lliga com a locals, les va confiar en la possible victòria. Finalment el gol per part de les ripolletenques va arribar al minut 71, quan Alba va aconseguir marcar, després de posar el peu just per desviar la trajectòria de la pilota provinent del centre de la seva companya des de la banda dreta, per a que entrés dins la porteria. A partir del gol, les noies del Caldes de Montbui C.F., no satisfetes amb el resultat, van lluitar i dominar el partit creant evidents ocasions de gol sense obtenir èxit, acabant el partit amb victòria de les locals per 2-1.

A falta de les dues últimes jornades, cal destacar la gran progressió futbolística d’ambdós equips, amb un partit molt disputat i amb molt bon ambient tant al camp com a les grades.

CE Sant Celoni - CE Martorelles     4-0
UD Lourdes - CE Lliçà d'Amunt     1-5
ADEFUT Ripollet - FC Palau     5-2
CF Palautordera - CS Juan XXIII     0-5

Classificació:

CS Juan XXIII     66 pts. Ascens assegurat.