dimarts, 9 d’abril del 2013

Saben donar la cara

Les jugadores del Juvenil A guanyen 3-1 al Pallejà i s’apropen a la permanència

Partit disputat a la Ciutat Esportiva Sabadell-Olímpia el dissabte, 6 d'Abril del 2013, i que estava marcat pels esdeveniments que la darrera setmana havien rodejat l'equip. La destitució del cos tècnic, sumat a la marxa de Manu Lanzarote, feien presagiar un partit on les arlequinades els podia costar estar concentrades sols en el futbol.
L'equip va sobreposar-se a tots els obstacles per guanyar els 3 punts (Foto: Pedro Salado).
Les noies, avui dirigides per Ramón Gonzálvez i Sergio Soto, han tingut ben clares les seves intencions des de l'inici del partit, jugant com saben, tocant l'esfèric en zona de mitjos, fins arribar a la zona de tres quarts per provar a porta. La primera ocasió venia al quart d'hora de l'encontre per part de Christina Picón, que ha estavellat la pilota al travesser després d'un potent xut, però no seria fins el minut 20, quan Sara Zauner, amb un excel·lent llançament de falta, posava l'1-0 a l'electrònic. La dedicatòria posterior al gol, ha anat pels seus ex entrenadors avui presents al partit, i a pesar de que el partit ha seguit amb força intensitat i alguna ocasió interessant, amb aquest resultat s’ha arribat a la mitja part.

La segona part, ha seguit la mateixa tònica de joc, i ña primera ocasió ha estat un u contra u de Judith Cervantes que ha resolt bé la portera visitant, però el gol ha acabat arribant pel bàndol visitant, quan Carla Martínez rematava gairebé a plaer una centrada des de la dreta posant l'empat quan corria el minut 43. Tot i això, les arlequinades no s’han vingut avall i han tret l'orgull d'un equip que treballa dia a dia per aconseguir mantenir la categoria, i d'aquesta manera, Laura Segura després d’un u contra u batia la portera visitant quan corria el minut 58 de partit, posant un altre cop al conjunt vallesà per davant a l'electrònic, i poc desprès, al minut 68, Patricia Ballesteros seria l'encarregada de segellar la victòria local amb un precís xut quan es complia el minut 68 de partit per posar el 3-1 definitiu, i on durant la celebració del gol, va veure targeta groga per ensenyar una samarreta amb un missatge.

D'aquesta manera, el conjunt arlequinat aconsegueix tres punts més, que les ajuden a fer un pas de gegant per la permanència i acaben la jornada 22 amb 29 punts.