diumenge, 14 d’abril del 2013

Just empat en un atractiu derbi

La Planada i Sant Quirze es varen repartir els punts en un partit on els dos equips varen donar una bona versió de si mateixos

Tarda de diumenge, amb força sol i tarda de futbol al Municipal de La Planada Can Deu on a les 16 hores disputaven el partit corresponent a la jornada 25 de Lliga de Primera Catalana, la UD La Planada i el FC Sant Quirze, supervisat i xiulat per Santiago Íñiguez que no va tenir gaires complicacions, ja que l'encontre va ser força net a pesar de dues lesions, una per equip.

Susana Crespo debutava per les visitants (Foto: Jordi Romagosa).
Desprès d'uns primers minuts de tanteig, va ser la visitant Gema Pacheco, la que batria a la portera local, Ivet, en el minut 14 e inaugurar el marcador, però poc desprès, al minut 22, la màxima golejadora local, Marta Tomás, igualaria el partit i posaria el 1-1. El partit podria haver-se posat de part de les del nord de Sabadell, si en un xut dur des de fora de l'àrea, de Michi, no hagués tocat la mà de Desiré Martínez i posteriorment el travesser, però els minuts varen transcórrer sense que cap dels dos equips aprofitessin les seves oportunitats, acabant en empat la primera part. Desgraciadament, en aquest primer temps, la portera visitant es faria mal en un dit i no podria continuar jugant.

Al segon temps, la igualtat sobre el terreny de joc seguiria imperant, fins que arribaria el desnivell del marcador, amb un gran gol de Sandra Sánchez, que recolliria una pilota extraviada dintre de l'àrea per poder xutar, amb retall a Andrea Hidalgo, que defensaria la porteria del Sant Quirze a la segona part. Amb el 2-1, i la lesió de Michi per les locals, les mussoles posarien més tensió en el camp, i al minut 69, arribaria Eli de Santiago, que robaria una pilota a l'extrem dret, per fer una passada perfecte al peu de Gema Pacheco, que a la mitja volta tornaria a posar la igualtat al marcador, i amb el 2-2 es veuria la fase de més oportunitats per als dos equips, però tant Ivet com Andrea, sota pals, salvarien alguna oportunitat, i la que no podria salvar la portera local, una excel·lent vaselina de Yaiza, sortiria per pocs centímetres al costat del pal dret i quedaria el marcador amb el 2-2 final.

Amb aquest resultat, La Planada es posa amb 41 punts, sisenes i segueixen darrera del CE Manresa, que en té 43, amb les espases en alt, ja que les sabadellenques han de visitar encara el Nou Congost. Per la seva part, el Sant Quirze suma ja 31 punts i sentència quasi la permanència.