dimecres, 17 d’abril del 2013

Juan XXIII celebra el títol

A Segona Catalana ja es coneix el campió del Grup III i per tant el primer equip que puja de categoria


El CS Juan XXIII de Les Arenes de Terrassa, celebra el seu títol amb una golejada sobre les seves rivals i aconsegueix un ascens de rècord, puix actualment, porten els 21 partits disputats comptats amb victòries, amb 173 gols marcats i sols 5 d'encaixats. Ara els queden 3 partits més on poden acabar de fer uns números d'escàndol i on poden ser jutgeses de la competició, ja que aquesta propera setmana, visiten el camp de les segones classificades, un CF Palautordera que necessita la victòria per aconseguir assegurar una segona plaça que els pot donar l'ascens com a un dels millors segons classificats de la categoria. Desprès tenen un altre desplaçament a les faldes del Montseny, amb la visita al CE Sant Celoni, i tancaran la Lliga rebent al FC Palau Solità i  Plegamans, en el que serà una nova festa d'homenatge per l'ascens.



Aquest Diumenge passat, però, el CS Juan XXIII va rebre al CF Martorelles, que va ser el primer equip que va dedicar honradament el passadís de les campiones a les egarenques, i desprès varen comprovar per que les blaves son campiones de grup amb tant marge, rebent un correctiu sever, amb un 11-0 que va posar de manifest la diferència entre un equip que ja a pre-temporada va anar sumant efectius de gran qualitat i superior categoria i que a mesura que han anat conjuntant l'equip i sumant minuts i victòries s'ha convertit en una esquadra compacte i difícil de batre. Ivette Aluja es va donar un homenatge amb 4 gols, Lidia Ruiz i Eva Ruiz en varen marcar 2 cadascuna i Judith Ripoll, Judith Olivares i Silvia González varen marcar el seu golet per acabar posant un escandalós però just resultat al marcador.

De la resta de la jornada, la majoria dels equips de la part alta segueixen la seva lluita per el sots-campionat: Les actuals segones classificades, CF Palautordera varen guanyar a l'ADEFUT Ripollet per 4-1 i segueixen amb 6 punts d'avantatge sobre el CE Mercantil, que va destrossar a un fluix CD Badia per 10-1 i el CF Caldes, que descansava aquesta setmana. Queda ja fora de la lluita per aquesta segona plaça, el CE Lliçà d'Amunt, que no va passar de l'empat a casa contra el CF Ripollet, amb un 1-1. També es va jugar el Palau - UD Lourdes, amb un 1-2 final.

2 comentaris:

  1. El Juan XXIII no finalitza amb el badia, ho fa amb el Palau.

    ResponElimina
  2. Moltes gràcies per comunicar-nos l'error! Tota la raó, l'últim partit serà contra el Palau.

    ResponElimina