dimarts, 23 d’abril del 2013

El Sabadell, amb el títol a tocar

Les arlequinades varen patir per superar al Júpiter, i Les Garrigues no varen fallar, però tot es posa de cara per les sabadellenques

Jornada 26 i emocions en la majoria de partits amb ascens, copa Catalunya o descens en joc, en una categoria que tot i que sols li queden 4 jornades per acabar, té encara tot per decidir per dalt i per a baix.

FC Martinenc - CECF Les Garrigues     1-4
Les locals es varen avançar molt d'hora, marcant Laura Cantó el 1-0 que es va mantenir fins el minut 72, quan les visitants varen doblegar la defensa barcelonina i varen aprofitar que les vermelles necessitaven la victòria per seguir aspirant a la segona plaça i varen acabar aconseguint una victòria de prestigi en un dels camps més difícils de la categoria. Les de Les Borges Blanques ara son les úniques que poden superar a les líders, però no depenen d'elles mateixes per fer-ho.

EF Montcada - UE Rubí     6-2
Amb el 2-0 a favor de les locals, Maria Clotilde va fer el 2-1, just al llindar del descans, sense adonar-se que la portera vermella estava al terra lesionada. A la primera jugada de la segona part, les rubinenques varen ser corteses amb les locals en una jugada d'absolut fair-play. Amb el 3-1, els dos equips no es varen donar treva, però les locals, es varen imposar i sumen 55, seguint a 2 de la segona plaça. Les visitants, però, es queden amb 18, a 4 punts de la zona de permanència.

UE Tàrrega - CF Barceloneta     3-2
Les barcelonines es posen al davant del marcador, però les locals, que han fet una progressió impressionant en el seu joc, remunten i es fan amb els 3 punts que les fa posar ja amb 8 punts sobre la zona de descens, que marca el CF Barceloneta i al qual li han guanyat també el goal-average. Les marineres, però, tenen a 2 punts la primera plaça de permanència.

CE Seagull - UE Sant Andreu B     3-2
Les badalonines pateixen per guanyar, en un partit amb moltes alternatives, i surten del descens. Amb 22 punts treuen 2 sobre un CF Barceloneta al que visitaran la propera jornada en un duel en el que es pot decidir la salvació d'unes i la condemna de les altres. El filial del Sant Andreu, suma ja 6 partits sense guanyar, i 1 guanyat dels últims 11.

FC Artés - CF Cerdanyola B     2-1
Les locals no llencen la tovallola de la permanència i aconsegueixen 3 punts vitals per seguir lluitant, i encara que segueixen com a fanalet vermell, amb 17 punts, tenen la permanència a 5. Les visitants, fora del descens,  tenen 9 punts sobre les places maleïdes.

FC Sant Quirze - CE Manresa     3-5
Soses Femení - UD La Planada     0-5
CE Sabadell - CE Júpiter     3-1     Crònica