dimecres, 24 d’abril del 2013

Juvenil-Cadet: EF Barberà-Andalucía - CE Sabadell B 2-2

Un empat, que deixa a les locals sense gairebé opcions d'arribar a la segona plaça

Aquest passat diumenge al matí, la EF Barberà-Andalucía es jugava una de les seves últimes opcions per a aconseguir seguir lluitant per una ja llunyana segona plaça que les podia fer pujar a Primera divisió, i a pesar de que encara hi han opcions, l'empat contra les arlequinades les deixa ja molt lluny d'un premi al treball de tota una temporada.

El partit començava amb un CE Sabadell amb força baixes i amb jugadores de l'Infantil que havien de suplir-les, però que farien un encontre realment encomiable i que demostrarien qualitats per seguir progressant en la entitat arlequinada, però que es trobarien a unes locals que varen sortir amb les idees clares i amb el gol en un xut ajustat de Carla Calero al minut set per posar el 1-0 al marcador. El partit s'obriria i adquiriria més velocitat, amb els dos equips sense perdre la cara davant el rival, fins que al minut 30, un petit embolic amb els canvis locals ha acabat amb la vermella directe per a l'entrenador visitant per protestes airades a l'àrbitre. Allà el partit s'ha trencat i la primera part acabaria amb aquest 1-0 al marcador.

Al segon temps, les sabadellenques veurien com una de les jugadores que més estava fent rendir a l'equip, Paola Zambrano, es lesionaria, però aconseguirien el 1-1, fruït d'un gol en pròpia porta de Marta Rivera, al minut 49 i es posarien per davant del marcador amb un altre gol, aquest cop de Clara al minut 57. Amb el 1-2, les locals s'adonarien que els calia una marxa més per intentar aconseguir els tres punts, i es farien amb la possessió de la pilota, però sense poder aconseguir l'empat fins al minut 79, quan Andrea Aceituno demostraria la seva qualitat i calma cara a porta per a fer el 2-2 definitiu.

Amb aquest empat, les locals es queden amb 44 punts en els 21 partits que han disputat, mentre que la segona plaça es queda amb els 51 punts del CF Torelló, que està empatat també amb el CE Moià. En el liderat, un Vic-Riuprimer B que amb 60 punts ja té el títol, però que no pot ascendir al ser un equip filial.