dilluns, 8 d’abril del 2013

La qualitat individual decideix un derbi entretingut

El Centre d'Esports s'imposa, per 0-2, al camp del Sant Quirze en un partit on les locals varen plantar cara a les líders

Matinal del diumenge al camp del Sant Quirze, sota un sol que escalfava als aproximadament 200 espectadors presents al camp, que van veure un encontre net, amb dos equips que varen posar els ingredients necessaris per a poder veure un bon partit.
Partit molt atractiu entre els dos equips vallesans (Foto: Pedro Salado).

Tot el plantejament per el partit per part de les locals, semblava que s'enfonsava al minut dos, quan desprès d'un servei de banda, l'arlequinada Judith Fresquet rematava a gol, en la única errada defensiva de les mussoles, el 0-1. Però les escalivades, varen seguir amb un plantejament força valent, intentant sortir amb la pilota controlada des d'una defensa molt ben posicionada, que va saber lligar a Tania, Ruth i Mati destacant la bona feina de Lídia Rúbio i Mélody, amb la particularitat de que en el centre havien situat a Cristina Campos, per tenir més sortida de l'esfèric en la sortida de joc, i l'equip començava a menjar terreny a les sabadellenques, que poc a poc es varen anar encongint, però conservant un perillós contracop, que de tant en tant posava la por al cos de les locals, que van rebre un altre cop moral quan la seva portera, Andrea Hidalgo, sortia a tallar un d'aquests contracops i es quedava clavada amb el genoll a la gespa, en el que en un principi semblava una lesió greu, però que afortunadament només va ser una desafortunada acció de mal record. Desiré Martínez sortiria en el seu lloc, i el partit, molt igualat, arribaria a la mitja part amb el 0-1 al marcador, a pesar de que a falta de pocs minuts per al descans, les locals demanarien un penal a l'àrea arlequinada.
El sorteig de camps a l'inici del partit (Foto: Pedro Salado).

Al segon temps, el Sant Quirze sortiria amb més intensitat, moltes ganes de dominar i d'agradar al seu públic, i posaria contra la paret a les seves rivals, que varen començar esperant al rival, e intentant sortir amb criteri per sorprendre a una Desiré Martínez que en tot moment va demostrar ser una excel·lent portera. Tot i això, serien les arlequinades, les que en una jugada al minut 19, marcarien, per mitjà de la debutant Lídia Pérez, el 0-2 que posava encara més líder al seu equip. Amb aquest resultat, les mussoles no s'anirien abaix, farien un travesser i Yaiza Molina, donaria una classe pràctica del que ha de fer una extrem esquerra i estaria a punt de marcar en una jugada on ella i Eli de Santiago no podrien superar a una segura Pinto, que va fer un partit destacable defensant la porteria sabadellenca, que tindrien alguna que altre oportunitat, des de fora de l'àrea amb xuts de Mayo, Gisela i Gemma, però sense encertar a batre a la portera local. El partit aniria morint, però sense perdre la intensitat que va tenir tota l'estona i el resultat final deixa més líders a un CE Sabadell FC que ja suma 60 punts en 23 partits, mentre que el FC Sant Quirze seguirà amb 30, però molt per sobre del descens.