diumenge, 21 d’abril del 2013

Saben patir per guanyar

El Centre d'Esports aconsegueix una nova victòria, per 3-1, davant un equip que li ha posat les coses molt difícils

Ja des del principi del partit, s'ha vist que el CE Júpiter no vindria a Olímpia a prendre's el partit com a un tràmit tenint la salvació ja aconseguida i sense possibilitats d'arribar a aconseguir l'ascens, i s'ha mostrat un equip compacte en defensa, que intentava treure la bola jugant amb sentit e intentant aprofitar la velocitat i la qualitat que té en zona d'atac, mentre que el CE Sabadell es veia amb més nervis, amb un excessiu mal d'altura al veure's amb l'objectiu de l'ascens tant a prop, i no acabaven de poder rematar les jugades fabricades per el mig del camp.

Les arlequinades han frenat a la màxima golejadora del grup.

El partit ha començat amb força igualtat en el joc, però, ha arribat el 0-1, en una jugada per la dreta de Laura Caballero, on en un excel·lent remat ha batut a la portera local, al minut 26. Llavors, les arlequinades han començat a dominar, però les gris-grana han sigut les que han tingut les millors ocasions, sobretot a les botes de Sara del Barrio, però que sempre ha trobat l'oposició de Melània, que avui ha fet un partit molt seriós defensivament parlant, superant els nervis del principi del partit i de Natalia, que a part del gol, ha fet una resta de la primera part molt destacable. Les locals, però, serien les que marcarien, en una jugada embolicada dintre de l'àrea, i per mitjà de Mati el 1-1 al minut 40, i amb aquesta igualtat al marcador, s'arribaria al descans.

Al segon temps, la primera oportunitat ha sigut per a les visitants, però de nou a botes de Sara del Barrio, però una gran Natalia, en dos temps, ha fet una aturada que ha donat ales a les vallesanes, que s'han anat creixent i han anat creient en elles mateixes, fins que al minut 59, una internada de Laura Heis per la banda dreta, ha estat aturada amb una entrada sancionada amb penal, força clar des de la nostre posició, que ha estat transformat per Judith Fresquet en el 2-1. Les sabadellenques desprès, i a pesar de que del Barrio ha estavellat una pilota al travesser local, han començat a jugar amb molta més tranquil·litat, i Mayo al minut 66 ha fet el 3-1 en una preciosa vaselina sobre la portera barcelonina, i a pesar dels esforços visitants, el marcador no s'ha tornat a moure.

Partit gairebé perfecte de Melània.

Amb aquesta victòria, el CE Sabadell ja es posa amb 69 punts i a sols 3 punts per a firmar matemàticament l'ascens, tenint 4 partits per endavant per a aconseguir-ho depenent sols d'elles. També es podria donar el cas de que el CECF Les Garrigues perdés sols un dels encontres que ha de disputar encara, amb el que les arlequinades també aconseguirien l'ascens.