dimarts, 4 de setembre del 2012

CE Seagull


Nom club: Club Esportiu Seagull
Ciutat: Badalona
Web: http://www.badalonafemeni.com
Twitter: No en té
Facebook: No en té
Camp: Municipal de Badalona
Superfície: Gespa artificial
Dia i horari habitual: Diumenge, 10 hores.

El CE Seagull ocuparà el lloc al Grup II de Primera catalana desprès d'aconseguir l'ascens amb la renúncia del Peralada a la categoria, cosa que va aprofitar el FC Pradenc, que estava en aquest grup per demanar el trasllat al Grup III per qüestions d'estalvi en els viatges. El CE Seagull, doncs, desprès d'estar la temporada passada militant al Grup II de Segona catalana, ha aconseguit l'ascens quedant en tercera plaça, desprès de les campiones, CE Manresa, que també militarà en aquest grup, i del FC Gladiador de Barcelona, sent el segon equip més golejador del seu grup i el tercer menys golejat.

Aquest equip, actua com a filial del CF Badalona, de Segona divisió, i a cada jornada, com és costum en l'equip escapulat, dues jugadores pujaran al primer equip, per a completar la convocatòria i per a donar motivació extra a la cantera. També s'ha de tenir en compte que quan sigui jornada de descans a Segona divisió, segurament baixarà alguna jugadora del primer equip per a reforçar-lo.

El millor: Com tot filial, és un equip que construeix jugades amb consistència i molta organització, que intenta jugar la pilota i no rifar-la al mig del camp. Es coneixen molt bé el seu sistema de joc i en treuen força profit.

El pitjor: Amb el marcador en contra, la joventut de les jugadores els pot fer passar excessius nervis i que no puguin donar tot el que tenen  de qualitat sobre la gespa.

Noelia Maese, una portera amb molt futur, jugant al CE Seagull.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada