dimarts, 25 de setembre del 2012

Primera Jornada (i II).

Isa Rodríguez, un cap d'or, comença golejant (Foto: Pedro Salado).

EF Montcada - CE Seagull     6-0
Les locals volien començar la lliga endollades, i ho han fet davant unes rivals que han intentat donar la cara fins on han pogut, però desprès de presentar-se amb sols 11 jugadores no podien fer gaire més i han demostrat que els ha pesat l'ascens de rebot aconseguit fa poques setmanes. Tot i així, ha calgut que brillés amb llum pròpia Eva Ruiz, amb 3 gols en el partit i que Adriana donés un dels seus habituals recitals de joc, coronant la seva espectacular actuació amb 2 gols. També ha marcat Isa, de cap i en una jugada assajada a pilota aturada, per posar el definitiu i merescut 6-0 al marcador.

Soses Femení - UE Sant Andreu B     2-3
Les locals començaven el partit marcant, per part d'Esther Pau al minut 13 i tornarien a marcar al minut 34 per mitjà de Clara Rosa el 2-0, però les andreuenques de Vanessa Quesada reaccionarien al minut següent amb gol de Georgina, i quatre minuts desprès Marta Fernández posaria l'empat, 2-2 per arribar amb la igualada a mitja part. A la segona part, les locals anaven perdent terreny a mans d'unes quatribarrades que s'anaven creixent, a pesar de que no es varen sentir gens còmodes amb l'arbitratge, i van plasmar la seva superioritat a la segona part al minut 76, quan Marta Benito va marcar el definitiu 2-3 que les locals no podrien canviar fins al final del partit.

CE Manresa - CF Cerdanyola B     4-1
Raquel Martín al minut 8, marcava el primer gol del CE Manresa aquesta temporada en la seva tornada a Primera Catalana, però només els duraria l'alegria 3 minuts, ja que Blanca Rigau posava el 1-1 que igualava el marcador fins al minut 24, quan Mariona Bonet posaria el 2-1 amb el que s'arribaria al descans, en una primera part amb dos equips molt parells i on realment es va veure molt bon futbol. La segona part començaria amb la mateixa tònica, però començarien a aparèixer excessius nervis i Júlia Garcia marcaria al minut 71 el 3-1. A partir d'allà, algunes jugadores es varen oblidar de que és el futbol i el partit es va escalfar en excés, sense que en cap moment, el col·legiat, Jordi Toledo sabés com tallar algunes de les accions, i li van caldre diverses targetes per aturar protestes i accions amb poca noblesa. El partit es tancaria amb el 4-1 d'Amanda Fernández i els 3 primers punts en joc caurien per part de les bagenques.