dilluns, 3 de setembre del 2012

FC Sant Quirze



Nom club: Futbol Club Sant Quirze del Vallès
Ciutat: Sant Quirze del Vallès
Web: http://fcsantquirze.sqventitats.cat
Twitter: @FCSantQuirze
Facebook: http://www.facebook.com/pages/FC-Sant-Quirze/103797256348989
Camp: Municipal de Sant Quirze del Vallès
Superfície: Gespa artificial
Dia i horari habitual: Diumenge, 17 hores.


 Andrea Hidalgo, Lídia Rubio i Desirée Rubio, tres ex-arlequinades que segueixen al FC Sant Quirze una temporada més (Fotos: Pedro Salado).

El FC Sant Quirze va acabar la temporada passada en una sorprenent i còmode sisena plaça en la seva estrena de categoria, ja que a la campanya 2010-11 va aconseguir l'ascens de Segona a Primera Catalana, i s'esperava que l'equip patís més per conservar la categoria. Molt regulars durant tota la Lliga, mai va patir per la zona baixa de la categoria i varen donar molts problemes als equips grans durant el campionat.

Difícil se li presenta la temporada a en Miguel Martínez i al seu segon, Eugeni Aznar, que continuen a l'equip, però que perden a jugadores importants com varen ser al principi de lliga de la temporada passada Ana Carralero (que va anar al Bellavista Milan per a col·laborar en l'ascens de les del Vallès Oriental), i que aquesta temporada perden un valor important per a l'equip, Desi Moya, que ha fitxat per el CE Sabadell o Raquel Garcia, que va arribar al FC Sant Quirze amb la temporada començada però que va donar un gran rendiment a l'equip i Marisa, una altre jugadora amb molt pes a l'equip. 

Per contra, les escalivades conserven a les dues porteres que tenien la temporada passada, Andrea Hidalgo i Desiré Martínez, dos autèntics valors sota pals, les germanes Pacheco, Carmen i Gema, dues jugadores que acostumen a ser el motor de l'equip i que donaran el toc de qualitat a l'equip i les germanes Rubio, Lídia, una lateral incansable i lluitadora, i Desirée, extrem que gràcies a la seva polivalència pot actuar també en punta. També tenen diverses jugadores a prova que poden acabar de composar un equip que vol lluitar per no patir a la zona baixa de la classificació.

El millor: Una banqueta que a base de treball pot treure molt suc a l'equip, amb un sistema de joc sense complicacions però força elaborat.

El pitjor: Forces canvis a la plantilla motivats per que altres clubs s'han emportat a algunes jugadores destacades i caldrà una adaptació acurada de les noves components a l'equip.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada