dissabte, 29 de setembre del 2012

Segona Jornada: UE Sant Andreu B - CE Sabadell

 - 
UE Sant Andreu B - CE Sabadell FC

Aquest Diumenge, a les 20 hores, es disputarà a l'històric estadi Narcís Sala el partit corresponent a la segona jornada de Lliga de Primera Catalana, en el seu Grup II, entre la UE Sant Andreu B i el CE Sabadell FC, i que serà xiulat per en Rubén Serra.

El partit serà un dels més atractius de la jornada, ja que enfronta a dos dels equips que més ganes de jugar la bola tenen en aquesta categoria, amb unes locals que demostren gaudir del futbol que se'ls permet practicar, dedicat sobretot a la formació, al toc i al bon tracte de la pilota, amb jugadores que sota aquests paràmetres, acaben donant una mica més de les seves possibilitats sobre la gespa. A més, algunes de les jugadores ja porten suficientment temps jugant juntes per conèixer perfectament a les seves companyes, cosa que fa que encara sigui més fàcil jugar per a elles.

En el primer partit de lliga, les andreuenques visitaven el difícil camp del Soses Femení i a pesar de començar perdent per 2-0 al minut 34 varen ser capaces d'empatar el partit abans de la mitja part, amb molta efectivitat i guanyar el partit a les acaballes de la segona part, emportant-se els 3 punts amb la seva victòria per 2-3. Varen destacar sobretot la mobilitat i encert golejador de Marta Benito i també un dels cervells de l'equip, Vanessa Quesada, que està a cavall entre el primer equip i el filial.

Altres partits:

CECF Les Garrigues - UD La Planada
Les locals, ferides en l'orgull per la seva derrota a la primera jornada per 4-0 a Sabadell, s'intentaran revenjar amb un altre equip sabadellenc, que va començar guanyant en el campionat per 2-1 amb el Rubí, un dels equips amb els que lluitarà per no patir a la zona baixa. Partit interessant, ja que es poden començar a veure quin rol tindrà cada equip a la Lliga o per el contrari, afegir incertesa entre els equips.

FC Martinenc - EF Montcada
Partit entre dos equips destinats a estar lluitant per l'ascens, amb unes líders que visiten l'estadi del FC Martinenc que va saber arrancar un punt al CE Júpiter, un altre equip que lluitarà per el campionat. Les locals no es poden permetre una ensopegada a casa, que els complicaria molt el començament d'aquesta competició.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada