dijous, 27 de setembre del 2012

Entrevista a Clàudia Poch, del CE Sabadell Juvenil-Cadet A

Clàudia Poch, esforç i serietat sota pals (Foto: Pedro Salado).

La nostre protagonista d'avui, és na Clàudia Poch, jugadora del CE Sabadell Juvenil-Cadet 'A', que aquesta temporada jugarà la màxima divisió de la categoria, la Primera Divisió. La seva posició sobre el camp, és un dels llocs més complicats d'un equip de futbol, on totes les errades es magnifiquen i molts cops els encerts no son correspostos com un gol de rebot de qualsevol davanter. Una portera amb projecció i futur.

La passada temporada, 2011-12, va col-laborar en aconseguir el campionat i posterior ascens de Segona a Primera, compartint pals amb Sílvia Piñol e Inés Palmiero i és una de les arqueres escollides per mantenir la porteria arlequinada ben coberta.

-Com vas descobrir el futbol i on vas començar a practicar-lo?

Doncs la veritat és que de petita no suportava el futbol. Va ser al pati del col·legi que vaig començar a practicar-lo i em vaig apuntar a fer futbol sala a l'escola. Al CE Sabadell aquesta serà la meva cinquena temporada, i vaig començar sent jugadora, però a finals del primer any em vaig decantar cap a la porteria.

-Com valores personalment la passada temporada?

Realment, va ser una temporada per recordar, d'aquelles que mai s'obliden, però ja va passar i quan jugues a futbol, no podem viure dels records.

-Com veus aquesta que comença?

Crec que serà una temporada difícil i dura, però posant-hi esforç i treball, estic segura de que la podem afrontar sense problemes.



Aturades impossibles, però a l'abast de la nostre protagonista (Foro: Pedro Salado).

-Quins creus que poden ser els favorits per acabar en les primeres places de la categoria?

Doncs segurament seran els que normalment queden sempre per dalt, el Barça i el CE Sant Gabriel, bàsicament, però podria haver-hi sorpreses.

-Contra quins equips tens una motivació especial? En aquests partits normalment surts amb més confiança o més nervis a la gespa?

Potser tinc una motivació especial contra el Barça, CE Sant Gabriel i CE Mercantil. Els dos primers, són els partits contra els rivals de més nivell a batre i el tercer és el derbi. Sempre intento sortir tranquil·la, però a vegades sempre es tenen una mica de nervis al començar tots els partits.

-Quin partit en tota la temporada creus que serà el més difícil per al teu equip?

La veritat, és que crec que tots seran difícils, ja que cada partit té les seves dificultats i hem de saber afrontar-les per superar als rivals.

-Com veus el futur del futbol femení en general?

Veig que cada cop s'està donant més suport al futbol femení, i penso que cada cop sembla que té un futur millor.

-I com veus el futbol femení a la ciutat de Sabadell?

Penso que poc a poc, va agafant més importància, i segurament, la millora d'aquí uns anys, serà notable.



Una de les porteres seleccionades per la Selecció Sub-16 del Vallès Occidental la temporada 2011-12 (Foto: Pedro Salado).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada