diumenge, 9 de setembre del 2012

UD La Planada


Nom club: Unión Deportiva La Planada
Ciutat: Sabadell
Web: No en té
Twitter: No en té
Camp: Municipal La Planada
Superfície: Terra
Dia i horari habitual: Diumenge, 16 hores.



De nou el rival ciutadà del CE Sabadell FC femení, serà la UD La Planada, un equip que any darrera any, fa grans esforços per a poder treure un equip femení i el que és més important, donant la cara sobre els terrenys de joc i demostrant que amb els recursos molt limitats, però amb ganes i voluntat, es pot tenir un equip femení competint de manera federada i donant bona imatge, de barri, de club i del propi futbol femení.

La temporada passada, l'equip va començar força malament la lliga, ja que al principi de temporada, les lesions i els problemes personals es varen cebar amb les jugadores de l'equip carbassa-i-verd, estan en llocs de descens inclòs durant la primera volta, però a mitjans de Nadal, l'equip va començar a carburar i amb alguna incorporació autènticament de luxe, com és el cas d'Aroha Medina, que venia de la EF Bonaire de Preferent, i que es va acoblar perfectament en el joc de l'equip amb jugadores amb molta qualitat com son Arantxa Tobal, Virgínia Garcia o Mireia Aguilar, varen remuntar posicions a la classificació fins a quedar en una honrosa 10ena plaça, amb 14 punts sobre la primera plaça de descens.

Un dels seus millors actius també el trobem a la banqueta, amb Antonio Real que sap gestionar força bé tot el que pertany al partit però no està al rectangle de joc. Escoltar una de les seves xerrades motivadores a la mitja part, pot canviar la segona part d'un partit. A més, el club també dona força protagonisme al femení i fins i tot aquesta temporada ha estat intentant organitzar un Juvenil-Cadet femení per assortir al primer equip de jugadores en el futur i completar convocatòries en cas de tenir moltes baixes i sancions.

El millor: La seva solidesa a casa. La temporada passada, 27 dels seus 37 punts van ser com a local i saben aprofitar perfectament les dimensions i condicions del camp. Molts equips van suar per intentar arrancar un sols punt del seu camp, i fins i tot el sub-campió de grup va caure derrotat en el seu terreny de joc.

El pitjor: Fora del seu camp son molt més irregulars i en alguns partits pesa el factor psíquic quan les circumstàncies del partit estan en contra de l'equip.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada