diumenge, 16 de setembre del 2012

CE Júpiter



Nom club: Fundació Privada Club Esportiu Júpiter
Ciutat: Barcelona
Twitter: @PlanetaJupiter_
Camp: Municipal Júpiter
Superfície: Gespa artificial
Dia i horari habitual: Diumenge, 18 hores.

El CE Sabadell Femení visitarà l'estadi d'un històric (Foto: Jordi Romagosa).

El CE Sabadell es trobarà amb un dels equips que hauran de lluitar per estar a la zona d'ascens de la categoria, el CE Júpiter, que ja la temporada passada va quedar en la segona plaça del Grup I de Primera Catalana, a 8 punts de les campiones i que es varen emportar l'ascens, la EE Guineueta. Les gris-grana, però, les va llastrar ser el cinquè equip amb millor marca golejadora, i la setena millor defensa, però és un equip que va saber seleccionar els partits on era més probable treure punts i va saber gestionar molt bé les seves possibilitats durant la competició.

A la Copa Catalunya, l'equip va passar les dues primeres rondes amb solvència, eliminant al Xaica per un còmode 5-2 i al CF Badalona de Segona Divisió per un sorprenent 3-0. A vuitens de final, va eliminar per penals a la EE Guineueta, campiones del grup que compartien a Primera Catalana i actualment a Preferent, en els penals, desprès d'un 1-1 als 90 minuts i varen caure a quarts de final, superades per un equip de Primera Divisió com és el CE San Gabriel, per un escandalós 0-13.

És un equip que basa molt el seu joc en recuperar la bola en defensa i sortir amb molta precisió al contracop, perfectament traçat i buscant sempre la confusió a la defensa rival, sempre al fil del fora de joc i amb la finalització habitual de Sara Del Barrio. També destaca Andrea Huerta, lateral dreta, un portent físic sobre la gespa.

Sara del Barrio i Andrea Huerta, estrelles de Júpiter (Foto: Pedro Salado).

El millor: Saben gestionar molt bé els partits i no perden mai la cara al partit. El seu camp, força estret, els permet tenir avantatge en les jugades assajades.

El pitjor: Les seves dificultats alhora de marcar gols, fa que pateixin molt per tirar endavant els encontres. També acostumen a encaixar bastants gols i això encara suma més angúnia als seus finals de partit.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada