dimecres, 26 de setembre del 2012

Catalunya - Irlanda, amistós categoria Amateur Masculina.


Aquest dijous, 27 de setembre, la Selecció Catalana Amateur s'enfrontarà en partit amistós a la Selecció Amateur d'Irlanda a partir de les 21.15 hores a Sabadell, concretament a l'Estadi de la Nova Creu Alta.

La selecció Amateur catalana s'enfrontarà a l'actual sub-campiona del Campionat d'Europa Amateur de la UEFA, desprès de perdre la final de la competició 2010/11 davant la selecció de Braga (Portugal), i l'equip representatiu de la República d'Irlanda, composada íntegrament per jugadors de les províncies de Leinster i de Munster, al sud de l'illa, però que agrupa a la majoria de la població irlandesa, ja que Leinster mateix inclou a Dublin, la capital de l'estat. Aquesta selecció estarà ubicadaal Grup 6 de la competició, compartint la competició per passar ronda amb la selecció de l'estat de San Marino Amateur i de Jersey Amateur (representant a la FA anglesa).

Els jugadors catalans preseleccionats han estat 30, els quals son íntegrament de Tercera Divisió, i dirigida per Toni Almendros, s'estan posant també a punt per a la fase intermèdia de la competició, on es trobaran Nove Zhytya (Ucraïna), Ljubljana (Eslovènia) i les Ardennes (sud de Bèlgica), els dies 9, 11 i 13 d'Octubre a la ciutat ucraïnesa de Kiev i on aniran els 18 escollits per el seleccionador.

Els convocats son:
UE Cornellà: Íñigo, Pep Caballé, Boris, Enric Gallego i Joel Marín.
UE Figueres: Busquets, Pol Compte, Guillem Cornellà i Pedro del Campo.

CE Europa: Cano, Ramon Rovira, Javi León.
UE Olot: Carlos Martínez e Ivan Cristino.
AEC Manlleu: Putxi i Baruc.
CF Gavà: Albert Vivó.
CF Palamós: Bayona.
FC Santboià: Heredia.
Terrassa Olímpica 2010: Montoro.
FC Vilafranca: Antonio Domínguez.

L'equip català, va guanyar la fase espanyola de la competició a Asturies la passada campanya 2011/12 i en cas de ser el campió del seu grup d'aquesta ronda intermitja, entraria a la fase final, a disputar-se a finals de temporada en fase única i en dos grups de 4 equips, del 15 al 22 de Juny, en lloc encara per decidir.

Palmarès:
1999: Véneto
2000-01: Moravia
2002-03: Piemonte/Valle d'Aoste
2004-05: Euskadi
2006-07: Dosnoslaski
2008-09: Castilla/León 
2010-11: Braga

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada