divendres, 2 de desembre del 2011

S'acosta el derbi!

Lídia Rúbio - Tania Cabello, un duel molt interessant (Foto: Pedro Salado).

S'acosta el Diumenge, 4 de Desembre i ja es comencen a escalfar els motors del derbi comarcal entre el FC Sant Quirze i el CE Sabadell de Primera Catalana femenina. Es disputarà al camp del FC Sant Quirze, a les 19 hores de la tarda i ja es coneix al senyor col·legiat, Enric Claret, que serà l'encarregat de regular l'encontre.

El partit es presenta força atractiu, ja que a part de ser dos equips força parells a la taula classificatòria, ja que les arlequinades es presenten setenes i les de verd vuitenes, hi ha força nexes d'unió entre els dos clubs. Un d'ells, és a la banqueta. Eugeni Aznar, col·laborador de l'equip local, és soci del CE Sabadell FC, i tindrà el cor segurament dividit per al partit. En la mateixa tessitura es trobaran les germanes Rúbio, sòcies arlequinades, a l'igual que els seus pares, però defensant durant el partit els colors del FC Sant Quirze.

També és el partit on moltes jugadores es trobaran ex-companyes d'equip. A part de Lídia Rúbio, ex-jugadora del primer equip arlequinat, Desireé Rúbio (que no podrà jugar per una ruptura al bessó) va sortir de la cantera del CE Sabadell, però també trobem a les files de les mussoles a la portera Andrea Hidalgo, que va estar jugant fa a la temporada 2009/10 al club de la capital vallesana, però que a les temporades 2007/08 i 2008/09 va estar al seu Juvenil/Cadet i a la 2006/07 al seu Infantil B.

Míriam Macías i Marta Macías son un altre cas de jugadora del FC Sant Quirze sortida de la cantera arlequinada. Si a la temporada 2006/07 es trobaven en el Cadet A, però sense continuïtat varen marxar del CE Sabadell i ara son jugadores mussoles. Com Patrícia Rodríguez, integrant de la primera plantilla del club de Sabadell la temporada 2006/07.

També haurem d'estar atents als duels personals. Interessant estarà el duel entre l'extrem dret arlequinada Tania i la lateral esquerra local Lídia, habilitat i rapidesa contra valentia i precissió, o un duel que considero que serà el que pot desnivellar el partit, Desireé Moya mesurarà la seva anticipació e intensitat defensiva amb el toc de bola i l'habilitat de Gisela Vidal. No us ho perdeu. Valdrà la pena.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada