dimecres, 21 de desembre del 2011

Derbi amb necessitats

CE Sabadell FC - UD La Planada

El derbi de la ciutat en el futbol femení, arriba a Olímpia aquest Dijous a les 20.00 hores i enfrontarà al CE Sabadell FC contra el UD La Planada. Aquest any al no haver el At. Can Déu en competició, és l'únic derbi que es podrà veure a la ciutat i per això tindrà més ressò mediàtic.

El partit es presenta amb moltes necessitats per part dels dos equips, que buscaran la victòria, ja que les locals, arriben al partit en setena plaça, amb 17 punts en 11 partits i li cal seguir sumant per enganxar-se a la zona alta de la taula classificatòria. Cinc victòries, dos empats i quatre derrotes son el seu bagatge, amb 30 gols a favor (cinquena millor marca del grup) i 22 en contra (la sisena millor defensa del grup), però amb l'últim partit guanyat, a casa contra l'ENFAF per 2-0 i que va trencar una mala ratxa de tres partits sense guanyar, encara que un d'ells va ser un empat a casa de l'invicte líder Bellavista Milan.

Les visitants, també venen amb necessitats de punts, però per eludir un altre factor: La catorzena plaça que ocupen, que és la primera de descens directe de categoria, i on amb 10 punts en 11 partits, havent guanyat tres partits, empatat un i conegut la derrota en unes altres set ocasions, amb un bagatge de 26 gols a favor  i 29 en contra, sent el desè equip que més gols marca al grup, però la dotzena millor defensa de la categoria. Això si, venen de quatre derrotes consecutives, i sis partits sense guanyar, cosa que les converteix en un equip molt perillós per la necessitat imperiosa de punts que tenen. Aquesta última setmana, sense anar més lluny, varen ser derrotades al seu camp per un solvent FC Sant Quirze per 2-4.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada