dissabte, 10 de desembre del 2011

CE Sabadell-Elx CF 0-0

El Gol Nord, exemple d'animació incansable tot el partit (Foto: Pedro Salado).

Tenim 24 punts, i això és el 48% de l'objectiu dels 50 que marcarà segurament la salvació i avui ens visitava un equip situat en segona posició, amb un equip fet per a l'ascens i que a més venia d'una ratxa de 9 partits sense perdre. Amb els ulls tancats firmava el resultat que s'ha donat, encara que m'esperava més patiments dels que hem passat.

M'ha sorprès molt que Olmo i Redondo no juguessin, crec que Pablo Ruiz ho ha fet força bé, però també crec que amb Olmo haguessin fet la millor parella de centrals que podem tenir. Acompanyats a la banda esquerra per Redondo i a la dreta ja dubto una mica més entre Ramírez i Lao, serien la meva defensa desitjada.

En el mig defensiu, no sé si Carreras no li ha agradat gaire les accions d'Hèctor Simón o que ha passat quelcom que no sabem al jugador, però a mi, personalment no m'ha convençut. Del demés, cap a davant poquet hem tingut, però s'han intentat algunes jugades interessants.

Tenim 9 punts per sobre el descens, i és el que compta.

CE Sabadell: De Navas, Ramírez, Pablo Ruiz, Toni Lao, Bermudo, Hèctor Simón (Juanjo, 31´), Juvenal, Arteaga (Redondo, 73´), Don Manuel Lanzarote, Aarón Bueno (Puigdollers, 62´) i Baha.

Elche CF: Juan Carlos, Javi Flaño, Héctor Verdés (Beranger, 46´), Pelegrín, Edu Albacar, Rúper, Mantecón, Palanca, Xumetra (Perico, 57´), Linares (Luismi Loro, 73´) i Ángel.

Àrbitre: Alfonso Pino Zamorano, acompanyat per Escuderos Sánchez i Prieto Cruz, del col·legi castellano-manxec. Ha ensenyat grogues a Don Manuel Lanzarote, Pablo Ruiz, Baha, Ramírez; Edu Albacar, Palanca i Ángel.

Incidències: Nova Creu Alta (2.500 espectadors). 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada