dijous, 1 de desembre del 2011

Cantera!

Carla Ucero també va passar per la cantera del CE Sabadell (Foto: Pedro Salado).

Aquest passat cap de setmana el primer equip i el Juvenil-Cadet han suspès els seus partits, per tant, s'han reduït força els partits del CE Sabadell Femení, però com que tenim cantera, hem gaudit de tres partits dels nostres equips de base:

L'Infantil-Aleví A, en el grup I, va jugar la vuitena jornada de lliga, amb una victòria per 3-1 davant el Llevant Les Planes i va fomentar la seva victòria en una solidesa defensiva molt notable i amb un joc de construcció molt atractiu per al públic present. Laia Santos, Cristina Gómez i Judith Cervantes varen posar els gols arlequinats. Amb aquest resultat, les noies de Jordi Guillem es situen en quarta plaça, amb 18 punts, empatades amb les terceres, Espanyol B, i a tres punts de les segones, Molins i amb cinc punts d'avantatge sobre les cinquenes, Sant Gabriel B e Igualada. L'equip segueix sent el segon menys golejat del grup.

L'Infantil-Aleví B, en el grup II, va caure en el seu desplaçament a Manresa per un exigu i solitari 1-0 davant el CE Manresa, amb un gol de Berta Valls al minut 20 que l'equip arlequinat no va poder empatar a pesar de jugar un bon partit i tenir ocasions per a emportar-se un punt davant les actuals sisenes classificades. El CE Sabadell, amb aquest resultat, queda en novena plaça, amb 3 punts, però segueix sent el sisè equip menys golejat del grup.

El Benjamí-Prebenjamí, en la seva categoria es va desplaçar a Barberà per disputar el seu partit de Lliga contra la EF Barberà Andalucia i va caure derrotat per 2-0, amb dos gols de Carla Aceituno. Les locals es col·loquen en setena plaça de la categoria, amb 10 punts en 8 partits i el CE Sabadell queda en novena plaça, dels dotze equips que hi han en competició, amb 6 punts en els 8 partits que ha disputat, però treballant en el seu objectiu principal, aprendre sobre futbol.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada