diumenge, 11 de desembre del 2011

Oportunitat perduda.

Lluny queden glòries passades. Toca picar pedra (Foto: Jordi Romagosa).

Partit on la UE Sant Andreu ha perdut una bona oportunitat per aconseguir una victòria i tres punts que els hagués anat de perles allunyar-se de la zona de perill de la categoria. Desgraciadament això és una constant i l'equip comença molt fort els seus partits, però acaba cedint la bola als rivals a la segona part i llavors és quan perden les opcions d'emportar-se victòries que els podrien estar donant molta més possibilitats d'estar per la zona alta de la taula.

El partit, ha transcorregut amb un Lleida Esportiu que ha sortit amb ganes d'oferir al seu públic una millor cara que la oferta durant la temporada i els d'Emili Vicente han sortit amb molt toc de bola i algunes oportunitats no gaire clares, a més, la UE Sant Andreu ha tingut força desgràcia amb les lesions, ja que primer Moyano, al minut 26 i Eloi Fontanella al minut 33 han hagut de ser canviats per lesions musculars a la primera part. Per cert, que Marcos amb un dit del peu fracturat estarà de baixa fins al 2012.

A la segona part, l'aproximadament un centenar d'andreuencs que han aparegut per Lleida, amb un autocar organitzat per el club i altres particulars, han gaudit del gol de Llobet, de cap, si de cap, a pesar de la seva estatura, rematant una centrada de Blanco per posar el 0-1. A la jugada següent, el propi Blanco no ha aprofitat una bola franca per sentenciar als lleidatans i llavors, els quatribarrats han començat a cedir terreny, fins que Asier s'ha tret de la màniga un míssil al minut 69 des de la frontal i ha marcat un gran gol, encara que en la jugada prèvia els lleidatans han fet una mà dubtosa de xiular.

Lleida Esportiu:  Víctor, Sobregrau, Pau, Azparren, Verdú, Jaume, Canario, Casquero (Ballesteros 60'), David Giménez (Jorge 45'), Imaz i Asier (Juanma 84').
UE Sant Andreu: Morales, Fran Grima, Dídac, Moyano (Borja 26'), Rubén, Melo, Nando, Llobet (Ángel 80'), Xavi Jiménez, Luis Blanco i Eloi (Araujo 33').
Gols: 0-1 (47') Llobet; 1-1 (69') Asier.
Targetes: Grogues per a Jorge Giménez e Imaz pel Lleida Esportiu i Melo i Rubén per la UE Sant Andreu.


Per la seva part, la UE Llagostera, d'Oriol Alzina, ha guanyat a València contra el filial dels de Mestalla per 0-2 i es col·loca ja 3 punts per sobre de la zona de promoció de descens. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada