dissabte, 3 de desembre del 2011

FC Sant Quirze - CE Sabadell. Gaudiu-lo!

Aquest diumenge tenim derbi. I de futbol femení!

Aquest diumenge, 4 de Desembre de 2011, a les 19 hores, es disputa un interessantíssim partit entre el FC Sant Quirze i el CE Sabadell a les instal·lacions municipals de Sant Quirze del Vallès, en un partit xiulat per Enric Claret.

Es planteja un partit molt interessant, ja que les locals, a pesar de que venen d'una derrota, ho fan venint de perdre per un ajustat 4-3 al camp de les invictes Bellavista Milan, i desprès de que a la primera part del partit varen dominar i fins i tot es van col·locar amb un sorprenent 1-3 al marcador. La derrota va venir a la segona part, que una baixada física de les de verd va anar acompanyada per un parell de jugades fortuïtes de les locals que van aconseguir remontar miraculosament el partit. Les mussoles, porten 13 punts en 10 partits, cosa que les situa en vuitena plaça, amb 26 gols a favor, que les converteix en el setè equip més golejador de la categoria, i amb 23 gols encaixats, que fan que sigui el novè equip menys golejat.

A la porteria del Sant Quirze, Desiré Martínez és una bona portera que ha patit la baixa per lesió en alguns partits, cosa que ha fet que Andrea Hidalgo, la segona portera, hagi jugat també bastants minuts aquesta temporada. Lídia Grané i Lídia Rúbio son els dos puntals més destacats en defensa, però és molt important la feina que fa Desiré Moya destruïnt el joc rival enmig del camp i Cristina Pacheco, en la part més de construcció de l'equip. Destacar també a la més hàbil a la davantera, Gema Pacheco, que porta 5 gols en els últims dos partits, i s'haurà d'estar molt atenta als seus moviments.

Per part arlequinada, es presenta l'equip desprès d'un cap de setmana amb un partit suspès a petició del rival, i un equip que fa dos partits que no guanya, però que l'últim partit va arrencar un punt a casa de l'imbatut Bellavista Milan.