dilluns, 5 de desembre del 2011

Primera Catalana, Grup 2:

L'onzena jornada, al detall (Foto: Pedro Salado).

E. Sant Ignasi - Soses     2-1
El miracle de les locals és una realitat. Segon partit de Nijssen i segona victòria consecutiva davant un Soses que va plantejar el partit amb la serietat que les caracteritza, però que es va trobar a un equip molt ben tancat en defensa i que sortia a les contres sota la batuta de la seva estrella, i al minut 26 va arribar el 1-0. 5 minuts desprès Nijssen va posar el 2-0 i les lleidatanes es van acostar abans de la mitja part amb gol de Susana Fusté. A la segona part, les visitants es van desesperar, ja que van tenir més oportunitats, però no els va entrar res.

CE Llerona - Pardinyes CF     1-2
Un dels partits estrella de la jornada i que no va defraudar quasi a ningú. Rosi Sabaté, la màxima artillera de les lleidatanes va posar el 0-1 al minut 19 i l'equip visitant es va veure amb el partit guanyat al minut 38, amb el 0-2, però es varen complicar la vida amb la expulsió de Marta Cuadras per una dura entrada a la portera local just abans del descans. La inefable Anna Molet, que ja porta 34 gols en 10 partits disputats, va marcar el 1-2 al minut 60 i el partit es va posar molt emocionant al minut 67, quan Anna Oriach va rebre la segona groga i va deixar al Pardinyes amb 9. A partir d'allà, les locals varen bombardejar la porteria visitant, però sense sort i no varen poder remontar el partit.

EF Montcada - CECF Les Garrigues     2-1
Partit molt emocionant. Les visitants sorprenien posant el 0-1 al minut 24, però les vermelles empataven quatre minuts desprès. A la segona part, les locals es van avançar, marcant al minut 65 per mitjà de Jèssica León, i a partir d'allà s'han trobat amb les de Les Borges Blanques atacant sense treba, i s'ha vist per part del Montcada un sistema defensiu treballat a la perfecció, fins que al minut 88, han comés un penal absurd, que semblava que faria acabar el partit amb empat a dos, però que les lleidatanes no han aprofitat i l'han enviat als núvols.

Cerdanyola B - Santa Eulàlia de Ronçana     1-4
Sorprenent però merescuda victòria visitant en un partit on les locals en cap moment s'han sentit còmodes sobre la gespa i on les estrelles verd i blanques, Laia Margenat (que ha marcat els seus dos gols a la primera part) i Cristina Fominaya (que ha marcat dos gols també, però a la segona part), han decidit el partit i han donat tres punts d'or a les visitants en la seva lluita per la permanència.

ENFAF - Bellavista Milan     1-7
A pesar del resultat, el líder va patir una barbaritat per treure endavant amb la solvència que s'esperava en la seva visita al municipal d'Alàs. Les andorranes, van encaixar el primer gol al minut 3 i el segon al 13, obra els dos de la seva màxima artillera Maria Farreras, però va arribar sorprenentment el 1-2 al minut 23 i les dubtes es van instal·lar en el joc visitant. Durant 20 minuts les locals es van fer fortes a la seva part de camp i van fer alguna falta força dura per frenar a les de Les Franqueses. Al minut 40, però va pujar el 1-3 al marcador. La segona part no va tenir gairebé història, però les líders van acabar amb 10 per la rigorositat arbitral.

U. At d'Horta - UD La Planada     2-1
Partit amb  molts nervis entre dos equips que estaven obligats a sumar per escapar de la zona baixa de la taula classificatòria. Les locals, mermades sense la seva portera titular, Natàlia Pinto, sancionada amb quatre partits per agressió i que han tret endavant amb molt patiment, avançant-se al marcador al minut 26 i desprès de que a la segona part els empatessin, al minut 66 han fet el 2-1. Les sabadellenques no han pogut remontar i han acabat amb 10, fruït de l'expulsió per doble groga de Maria Michi.