divendres, 9 de setembre del 2011

El retrobament.

Don Gorka Kijera i Don Manuel Lanzarote van coincidir al SD Eibar (Foto: Jordi Romagosa)

CE Sabadell - FC Cartagena.  Dissabte, 10 de Setembre, a les 18 hores.

Aquest dissabte, dos cavallers dels rectangles de joc, Don Manuel Lanzarote i Don Gorka Kijera, es trobaran a la gespa de la Nova Creu Alta, batent-se, aquest cop cara a cara, per tres punts. La temporada passada, companys d'equip, i amb el somni de l'ascens a Segona A, truncat primer per el CE Sabadell i desprès per el CD Alcoià, varen ser dos dels jugadors que van estar a l'alçada de les circumstàncies en els pitjors moments d'una derrota, la celebració del rival sobre la teva pròpia gespa, mantenint els collons al seu lloc, el cap fred, i felicitant als jugadors rivals, directius i fins i tot algun aficionat, disfressat de periodista, com jo, que es va escolar per la gespa durant el partit.

De la resta del partit? Com sempre, el CE Sabadell FC, intentarà seguir sumant, treballant per a aspirar a una permanència que estarà força difícil, davant els seus fidels aficionats. 3250 socis som ja, una birria per a una ciutat de 200.000 habitants i una comarca de 800.000. Per sort, tenim un equip compromès, un entrenador treballador i una mica cabeçut i un projecte esportiu que per ara, funciona. És més, tant de bó la resta de les àrees del club funcionessin tant bé com l'àrea esportiva. Llavors la permanència, no seria un somni. El somni seria passar una ronda més a la UEFA League.

1 comentari:

  1. No sé on posar-ho així que només et dic que tinguis sort en aquesta nova aventura que has començat. Sé que et fa molta il.lusió parlar del futbol modest.........

    ResponElimina