diumenge, 25 de setembre del 2011

Diumenge sense futbol. O quasi.

Paratge on he esmorzat, a Gallifa (Foto: Jordi Romagosa i Riera).

Aquest diumenge, he reduït la ració de futbol de cap de setmana, ja que ahir vaig estar veient tres partits i mig de futbol (no compto el CE Sabadell B-Damm de Juvenil, amb final 2-1 i del qual vaig veure només els últims 35 minuts), i tenia ganes de passar un diumenge familiar. Desprès d'un bon desdejuni i de preparar quatre cosetes, hem anat a fer una caminadeta per el bosc de Gallifa, a la zona de Can Riera, on de pas hem anat a esmorzar on porto 36 anys anant a esmorzar molts caps de setmana i seguidament hem anat a buscar 32 litres d'aigua a la font de les Maioles, on he estat parlant amb un egarenc absolutament desinteressat per el futbol. Bé, o desinteressat, o directament al veure'm amb una samarreta del CE Sabadell, ha pensat que era millor passar del tema. 

Desprès hem anat a acabar de fer el dinar. Mentre s'anava fent tot al forn, verdures i pollastre, he estat fent la rosca a la dona. Dinar, fer la becaina i seguidament, a la tarda, com qui no vol la cosa, he estat seguint la Lliga de Tercera.

Primer he llegit l'empat immerescut de l'Espanyol a casa, per 1-1 contra el Masnou, el Gavà recuperant-se amb un 4-2 a casa contra un esfondrat Vilanova, i un Rubí que va sumant i que ha arrencat un punt del camp de la Muntanyesa amb un 1-1. Desprès he anat escoltant el Terrassa Olímpica, que ha guanyat amb solvència i amb un 3-0 contundent a la UE Castelldefels, amb el que s'ha posat líder amb 15 punts, i les victòries de Manlleu, Vilafranca i Olot sobre Gramenet, Amposta i Vic, i que demostren que aquests tres equips vencedors van posant-se a la zona alta i poden donar molta guerra aquesta temporada. L'Europa, que ha vençut 1-0 al Cornellà, també pinta que serà un dels equips que han de lluitar per anar a les eliminatòries d'ascens, i més pelut però amb opcions, també hi seran Pobla de Mafumet, que ha guanyat a un equip que no cobreix expectatives com el Santboià, per 0-1, i el Prat, que ha guanyat a Balaguer per 0-2.

1
Terrassa Olímpica 2010
15
2
RCD Espanyol B
14
3
CE Europa
13
4
FC Vilafranca
12
5
AEC Manlleu
11
6
UE Olot
10
7
CF Gavà
10
8
CF Pobla de Mafumet
10
9
AE Prat
8
10
UE Rubí
8
11
UE Cornellà
8
12
CF Montañesa
8
13
UE Castelldefels
7
14
CF Balaguer
6
15
CD Masnou
5
16
FC Santboià
5
17
UDA Gramenet
5
18
CF Amposta
4
19
UE Vic
4
20
CF Vilanova i la Geltrú
3

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada