Baños ha tornat a Alcorcón. (Foto: Pedro Salado).

ALCORCÓN - CE SABADELL FC   2-1

AD Alcorcón: Raúl Moreno, Expósito, Javi Hernández, Bermúdez, Rubén Anaurbe, Babin (Sergio Mora, 75´), Abraham, Saúl (Paco Montañés, 66´), Carlos Martínez, Miguélez (Quini, 77´) i Oriol Riera.

CE Sabadell: De Navas, Ramírez, Toni Lao, Songo´o, Bermudo, Samuel (Juvenal, 55´), Hèctor Simón, Fito, Jonathan Collado (Aarón Bueno, 81´), Eneko i Joaquín (Florian, 75´).

Gols: 0-1 Fito (86´), 1-1 Quini (penal, 90´) i 2-1 Abraham (92´)

Àrbitre: Antonio Mariscal Sánchez (Col·legi andalús). Ha amonestat als locals Bermúdez i Javi Hernández i al visitant Songo'o.

Partit entre dos equips que no han jugat a res durant 80 minuts. Semblava talment un insufrible partit de pretemporada i només ha faltat canviar l'equip sencer a mitja part per confirmar-ho.

Els saballuts han anat a fer proves, amb Songo'o de central, on ha demostrat qualitat i físic però falta d'experència, amb Collado d'extrem dret, amb molta rapidesa, qualitat però una mica avariciòs de pilota i jugant pràcticament tot el partit amb 9, per que jugar amb Eneko i Bermudo per la banda esquerra, és renunciar a aquella part del camp i deixar una autopista per als jugadors rivals. Igualment l'Alcorcón també ha pasturat, 86 minuts i no es mereixia la victòria tampoc.

A partir dels 86 minuts, i amb el 0-1 de Fito, el partit ha estat intens. L'àrbitre s'ha inventat un penal d'un simple joc i ens han empatat i el 2-1 ha sigut un golàs, on De Navas li ha botat la pilota davant i poc hi ha pogut fer. En resum, a prendre vent la Copa per al CE Sabadell i a centrar-se en la Lliga.