dilluns, 5 de setembre del 2011

UE Sant Andreu - Ontinyent CF 1-1




UE Sant Andreu: Morales, Fran Grima, Dídac, Moyano, Arnau, Carroza (Nando 65′), Marc, Xavi Jiménez, Llobet (Nakor 57′), Luis Blanco i Eloi (Marcos 65′).
Ontinyent CF: Alberto, Gonzalo (Borja 39′), Ivan Forte, Diego Alegre, Béjar, Javi Gómez (Kikín 45′), Urrea, Álex, Navarro, Salero i Santos (Vicente 80′).
Gols: 0-1 Kikín (67′), 1-1 Marcos (79′).
Àrbitre: David Pinto Herrera, del col·legi tinerfeny. Ha mostrat la groga als locals Marc, Xavi Jiménez i Eloi i als visitants Ivan Forte, Diego Alegre i Béjar.

L'Ontinyent va anar al Narcís Sala amb les idees clares. Un puntet era suficient i no va intentar gairebé res en els primers 35 minuts, llevat d'un remat refusat excel·lentment per Morales. El Sant Andreu no va tenir en cap moment les idees clares i no va demostrar ser l'equip perillós de fa unes temporades. La inoperància local era exasperant i notòria amb un Blanco desconegut.

A la segona part, els visitants es posaren davant del marcador i els locals es varen veure amb un tercer partit perdut per la mínima fins que al camp, i desprès de veure com Eloi Fontanella es quedava sense combustible, varen aparèixer Marcos i Nákor Bueno. El miracle en forma d'empat en una jugada trenada per els dos va arribar i poc més va oferir el partit.

A la Grada, presenciant el partit, Don Manuel Lanzarote Bruno i en Marc Serramitja, poc ambient en un partit ja entrat al setembre i televisat per Esport 3. Per als quatribarrats la lliga es pot fer molt llarga i queden 44 punts per arribar als 45.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada