diumenge, 18 de setembre del 2011

Victòria sense convicció.

Excel·lent remat de Nando per posar el 2-1 definitiu al marcador (Foto: Pedro Salado).

UE SANT ANDREU - OLÍMPIC XÀTIVA     2-1

Partit molt irregular el que s'ha vist aquest matí al Narcís Sala, on el millor per als locals ha sigut el resultat, i la primera victòria per als quatribarrats, però a la jornada 5, cosa que fa preveure que l'equip el que ha de fer és arribar el més ràpid possible als 45 punts i deixar-se aquest any de pensar d'inici en Play-offs i Copes del Rei.

Un inici esperançador i fulgurant, on Dídac al minut 1 ha posat en franquícia als andreuencs, en una jugada a pilota parada, rematant impecablement de cap, semblava que faria que els locals juguessin aquest partit amb menys nervis i les idees més clares, però al passar dels minuts i veient que s'han desaprofitat jugades clares per posar terra per enmig amb el rival, ja fet que els valencians es creixessin i que Nando Ramon, en un remat de cap als 42 minuts poses el 1-1 al marcador. Podia haver sigut pitjor. Als 45 minuts els de blanc l'han tingut de nou, però no han definit correctament.

A la segona part, el joc ha decaigut, i per una part, Nakor ha donat més sensació de perill i per els visitants, Floro ha donat algun ensurt aïllat. Però els canvis locals han donat la clau del partit, i amb l'entrada de Rubén, Nando i sobretot Llobet, els quatribarrats han començat a carburar, posant tota la carn a la graella i amb una bona centrada de Rubén i rematada de Nando, han posat el 2-1 que ha desnivellat definitivament el marcador.

UE Sant Andreu: Morales, Moyano, Carroza, Xavi Jiménez, Marcos, Marc Martínez, Quim Araujo, Arnau, Dídac, Fran Grima i Nakor Bueno. També han jugat Rubén, Llobet i Nando.

Gols de Didac i Nando per els locals i Nando, el xativenc, per els visitants.