dijous, 5 de desembre del 2013

Primera Infantil: CE Sabadell - At. Vilafranca 3-5

El Vilafranca es va imposar en un interessant partit

L'Infantil A del CE Sabadell rebia la visita de l'Atlètic Vilafranca, equip que abans de començar el partit les superava sols d'un punt a la classificació, però que desprès del 3-5 final, s'escapa ja a quatre punts, encara que queden tretze jornades per disputar i els dos equips segurament es trobaran a la zona alta de la lliga a final de temporada.

Jordi Guillem i Eli Martínez condueixen aquest equip.

Les arlequinades tindrien un inici elèctric, amb una arribada de perill a la porteria contrària, sense sort, però amb una segona internada, per la dreta de l'atac, on Gisela Fernàndez, al minut 5 faria un bonic gol per fer pujar el 1-0 al marcador, en un primer quart on el joc va ser molt anivellat i a pesar de que la possessió va ser sabadellenca, les millors ocasions varen ser de les vilafranquines. Al segon quart, però aquesta tònica va canviar, i ja al minut 22, Paula Sànchez entrava per l'extrem esquerra per a fer el 1-1, i a les locals es van posar excessivament nervioses, més quan la mateixa jugadora, dos minuts més tard, va fer el 1-2. Desprès, fins al final del quart, molta igualtat, encara que les millors ocasions varen ser visitants, ben aturades per Lorena Camargo.

El tercer quart, però va començar amb una jugada que marcaria diferències ja al marcador, quan Andrea Daniel marcava el 1-3 un gol de bellíssima factura. Aquest fet deixaria tocades a les sabadellenques, que poc a poc, però, varen anar recuperant presència sobre el terreny de joc, que acurtarien distàncies amb un gol al minut 44 d'Irene Corral. Amb el 2-3 s'arribava al principi de l'últim quart de joc, on les arlequinades sortirien amb molta intenció ofensiva, però que patirien de nou encaixar en dos minuts, el 56 i 58, dos gols de Paula Sànchez, que va marxar d'Olímpia amb quatre gols marcats. A partir d'aquest 2-5, el partit va ser per a les vallesanes, que varen tenir més el control de la pilota i més arribades, però que sols varen poder marcar en el minut 66 per mitjà d'Ainhoa Alcutén, que va fer el 3-5 final.

Amb aquest resultat, l'equip segueix en cinquena plaça, amb 15 punts aconseguits en els nou partits que ha disputat, amb cinc victòries i quatre derrotes, totes elles patides contra els quatre primers classificats de la Lliga.