divendres, 20 de desembre del 2013

La prèvia: CE Sabadell - Bellavista Milan

Ens visita un rival directe per la permanència


El CE Sabadell femení rep aquest dissabte a les 18.00h al Bellavista Milan, a la ciutat esportiva Olímpia en un encontre que serà dirigit per Carlos López Buendia, assistit per Dévani Cervantes i Eduard Cojocarelu en un partit on s'enfrontaran dos dels equips que estan a la zona baixa, intentant eludir el descens.

-
CE Sabadell FC - Bellavista Milan 

El Bellavista Milan, és un dels tres femenins que hi ha a Les Franqueses del Vallès, on comparteix la ciutat amb el CE Llerona, també a Preferent, i el Cèltic Les Franqueses, a Segona catalana. Les roig-negres, disputen per segona vegada consecutiva aquesta lliga, on van arribar procedents de Primera Catalana, grup II, on la temporada 2011-12 van quedar campiones de grup, sumant 81 dels 90 punts en joc, i on van coincidir amb el CE Sabadell, empatant 2-2 (crònica) a Les Franqueses i guanyant a la tornada, en un encontre que es va disputar al municipal de La Creu de Sabadell per un espectacular 2-5 (crònica). La temporada passava varen aconseguir la permanència acabant en dotzena plaça, amb 31 punts.

Les milanistes, actualment ocupen la catorzena plaça de la taula classificatòria, amb set punts, en zona de descens, però empatades a punts amb el primer equip en salvació, la UD Sant Quirze. Aquests punts han estat aconseguits amb una sorprenent victòria a la sisena jornada, guanyant el derbi al camp del Llerona, per 2-3, amb una victòria contra un rival directe, a la jornada 10, contra el Santa Eugènia per 4-3 i un punt més que varen sumar, a la jornada 11 amb un empat al camp de la EF Bonaire, on van aconseguir empatar 3-3.

L'equip, en els 11 partits disputats, ha encaixat 44 gols, sent les màximes golejades de la categoria, però n'ha marcat 21, sent les onzenes més realitzadores, amb la veterana Verónica Carrillo (31 anys), una de les més golejadores, conjuntament amb Maria Farreras (entrevista), una jugadora de qualitat contrastada. Les dues jugadores acumulen 5 gols cadascuna i les acompanya també una altre veterana, Anabel Herrero (30 anys), provinent de la PBB La Roca, amb 4 gols marcats. De l'equip, també cal destacar a la ex-arlequinada Sandra Navarro (entrevista: capítol I i capítol II), tot un portent físic com a lateral i amb projecció ofensiva.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada