dimarts, 3 de desembre del 2013

Preferent, jornada 11

La Roca agafa el liderat

La igualtat és la tònica habitual al grup, amb quatre equips en tres punts a la zona d'ascens, i amb opcions dels quatre equips per lluitar cada jornada per el liderat. Aquesta jornada, es jugava el partit estrella entre la UE Vic i la PBB La Roca, els dos equips que comandaven la classificació, i l'encontre va acabar amb un 1-2 favorable a les visitants, que els dona el liderat provisional de la classificació. Pallejà no va fallar a casa, guanyant 1-0 al Pardinyes i es posen segones, i el Lloret tampoc va cedir cap punt davant un complicat Llerona, guanyant per 2-0 i ara son terceres, davant un Vic que amb la derrota cau a la quarta plaça.

UE Vic - PBB La Roca     1-2
El partit entre els dos equips que ocupaven les dues primeres places podia decidir el nou líder, encara que en cas d'empat, tant Pallejà com Lloret podien ser els que encapçalessin la classificació, per això, desprès d'un inici força tàctic, encara que amb algunes arribades de perill que no varen acabar en gol, al segon temps els dos conjunts varen sortir amb molta més intensitat, disposats a trencar el 0-0 que es veia al marcador al descans, i seria Carla Ventura la que va fer el 1-0 al minut 52. Amb l'avantatge al marcador, les visitants varen intentar estirar-se, fet que les osonenques volien aprofitar, buscant els espais entre la defensa rival, però es van trobar amb la bona feina de les noies de Rubén Álvarez, que al minut 66 varen empatar per mitjà de la jove Laura Romero. Amb el 1-1, les visitants varen buscar més la intensitat en el joc, per contrarestar els intents de combinació locals, i quan tot semblava que l'empat seria el guarisme final, la ex-arlequinada Laura Petit, a l'últim minut de partit va fer el 1-2 que donava els tres punts i el liderat a les del Vallès Oriental.