dilluns, 16 de desembre del 2013

Preferent, jornada 12

Nou canvi de líder en una categoria molt igualada

Dissabte de sorpreses, primer amb la victòria del CF Santpedor sobre el CF Lloret per 3-1, i desprès amb l'empat que va arrancar el CE Sabadell al camp de la PBB La Roca, que eclipsaven la victòria de la UE Vic al camp del Bellavista-Milan per 0-4 i diumenge on el CF Pallejà va suar de valent per guanyar al camp de l'At.Riudeperes per 0-2, fent que la classificació a les primeres places s'ajusti encara més, amb sols tres punts de diferència entre les quatre primeres i sis entre les cinc primeres, donant força emoció a la lliga.

La Roca va perdre el liderat empatant a casa (Foto: Silvia Alonso).

CE Llerona - At. Prat     1-0
Partit programat a les 12 del migdia a les instal·lacions parroquials de Llerona, però que va començar lleugerament tard per avaria de la motocicleta d'un dels components del trio arbitral, encara que per ritme, va començar trepidant, ja que a la primera jugada del partit, Ana Isabel Chamorro va fer el 1-0. Les visitants llavors varen prendre la iniciativa i van dominar la pilota a la primera part, però sense tenir ocasions manifestes per fer l'empat. Amb la lleugera avantatja local es va arribar al descans. Al segon temps, les visitants van sortir amb més ímpetu, però amb el pas dels minuts, les locals varen emportar-se el partit cap al seu estil de joc, amb transicions ràpides i el perill es va repartir a les dues àrees. Al final, victòria del CE Llerona que amb la resta dels resultats de la jornada, les deixa a sis punts del liderat.