divendres, 13 de desembre del 2013

La prèvia: PBB La Roca - CE Sabadell

Complicat desplaçament a casa del líder


Aquest dissabte, 14 de Desembre, el CE Sabadell visita el camp de la PBB La Roca, el Nou Camp, per enfrontar-se a l'actual primer classificat de la competició, en un partit que es disputarà a les 17 hores i serà dirigit per el senyor Sergio Martín, assistit per Guillem Montolio e Ibrahima Konate.


-
PBB La Roca - CE Sabadell FC


De nou les arlequinades s'enfrontaran contra un equip que va líder a la categoria, i aquest cop serà la PBB La Roca, un equip que compleix ja la seva tercera temporada a la categoria (des de que es va crear), d'on provenia d'un descens des de Segona Nacional. A la campanya 2011-12 varen quedar en novena plaça, sense patiments, mentre que la passada temporada van aconseguir també una vuitena plaça força tranquil·la. Aquesta, en canvi, han millorat molt l'equip respecte la última lliga i ocupen una privilegiada primera plaça.

El seu liderat, està basat en els 25 punts que han sumat en els 10 encontres que han disputat, havent aconseguit vuit victòries, un empat i sols havent conegut el sabor de la derrota en una ocasió, sent, amb 36 gols a favor les màximes golejadores de la categoria i havent encaixat 17, el quart millor registre defensiu. La seva única derrota es va registrar en el primer partit que varen disputar, contra el RCD Espanyol C, per 3-1, i desprès han sumat nou jornades sense perdre, encara que varen empatar al camp de la UD Sant Quirze de Besora 3-3. En l'anterior jornada varen donar compte de la UE Vic, per 1-2, en un partit on els dos equips es jugaven el liderat.

La màxima artillera de l'equip és Cristina González, que suma 12 gols en els vuit partits que ha jugat, hàbil davantera amb força experiència en els seus 27 anys, desprès d'haver estat a Primera nacional amb el CD Sant Gabriel o a Segona nacional amb el CF Badalona o la UE Sant Andreu, d'on prové aquesta temporada. Les juvenils Lídia Molina, amb sis gols i Noemí Acharkouk, amb quatre, també son dos dels estilets d'un equip força compacte al darrera, amb molta qualitat al mig camp i letal a la davantera, que serà un obstacle més que volen superar les arlequinades aquesta temporada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada