dimarts, 10 de desembre del 2013

Preferent

El Santpedor aguanta els 20 minuts i aconsegueix tres punts importants

Aquest passat cap de setmana era ideal per recuperar els partits suspesos de la categoria i afortunadament només en quedava un, en una classificació ja de per si coixa amb la retirada del FC Santfeliuenc i amb equips que han jugat un partit menys que altres, cosa que fa enganyosa la taula classificatòria fent als clubs estar pendents no sols dels punts sumats per cada equip, si no també pendents dels partits que els queden als rivals.

El CF Santpedor va aguantar el 1-3 de la continuació.

EF Bonaire - CF Santpedor     1-3
El partit ja començava amb el 1-3 que es registrava al minut 70 el dia de la suspensió per una tromba d'aigua monumental que va caure a Terrassa el passat 17 de Novembre. Les locals varen sortir amb molta intensitat i amb les presses de marcar un gol ràpid per tenir opcions per remuntar el partit, però les bagenques varen saber defensar-se amb ordre i sense entrar en la espiral de nervis de les locals, que van intentar-ho amb molta vehemència però sense les idees clares. Al final, en els 20 minuts que es varen disputar, cap gol però els tres punts que marxaven cap a Santpedor, que acumula ja 16 punts en els 11 partits disputats, mentre que les egarenques es queden amb 10 en 10, sols 3 punts per sobre del descens.