dimarts, 17 de desembre del 2013

Juvenil-Cadet: CE Sabadell - CD Sant Gabriel 2-4

Derrota davant d'un equip molt compacte

Les segones classificades acudien a Olímpia amb la obligació de guanyar per no perdre l'estela del FC Barcelona, líder amb 10 victòries en els 10 partits disputats i al qual no se li veu cap punt feble que faci pensar que perdi algun punt si no és en un enfrontament directe amb les de Sant Adrià de Besós, un altre equip imbatut, encara que aquestes varen cedir un empat a la segona jornada contra el Vic-Riuprimer.

El CE Sabadell no va poder superar al seu rival (Foto: Silvia Alonso)

I així va ser. Les besonenques van sortir a tota màquina a la gespa, pitjant l'accelerador i construint en el mig camp des del primer minut, encara que es van trobar a un CE Sabadell molt ben plantat d'inici i marcant Laura Chamizo, primer al minut 11 i desprès, amb el seu equip crescut, la mateixa jugadora va repetir al minut 19, ampliant i posant el 0-2 al marcador, i que deixaven a les arlequinades bastant tocades moralment, encara que poc a poc es varen anar recuperant i el partit es va igualar de nou per arribar al descans amb la sensació de que potser el resultat era massa ampli per el que s'havia vist al rectangle de joc.

Al segon temps, les sabadellenques van sortir amb molta més consistència al mig del camp, buscant el gol que les fiqués al partit i van estar a punt d'aconseguir-lo, quan Ballesteros va encarar a la portera rival, Ariadna Saez, en un u per u que va aconseguir salvar l'arquera visitant. El CE Sabadell va tenir tres oportunitats més, i va trobar la clau per fer mal al contrari, incursió per les bandes. Així, va arribar al minut 57 el 1-2, obra de Cristina Gómez, però allà el partit es va trencar, les locals van descuidar la faceta defensiva i Guadalupe i Martina als minuts 70 i 75 van fer dos gols per posar el 1-4, encara que Judith Cervantes va fer un minut més tard el 2-4 que assenyalava el marcador final.

Aquest resultat deixa a les arlequinades en setena plaça, vuit punts per sobre del descens. El CF Cerdanyola, per la seva part, va complir guanyant 2-0 al Santa Eugènia i es posen desenes amb 13 punts.