dimarts, 5 de juny del 2012

Segona Ronda Copa Catalunya: Cabanes - Pardinyes 0-1

El Pardinyes es va emportar la victòria de Cabanes i rebran al Nàstic de Tarragona (Foto: Anna Orduna).

Les noies del Pardinyes van vèncer per 0-1 al Cabanes, en el seu debut a la Copa Catalunya, en un partit de molta intensitat, el que es va viure a la vora de Figueres, amb els dos equips disposats a emportar-se la victòria. Sota una gran pluja, les noies del Cabanes van sortir com un llamp i aprofitant la rapidesa del camp provocat pel clima, s’aproximaven perillosament a la porteria defensada per Veroh. Però gràcies a l'encert defensiu del Pardinyes, que van sortir molt concentrades, tallaven cada possible ocasió de l'equip local. Després d'uns primers minuts de control del Cabanes, les noies del Pardinyes van trobar el seu lloc en el camp i poc a poc volien imposar el seu joc de toc i entrada per bandes amb velocitat. Així es va viure un partit de moltíssima intensitat, amb els dos equips desplegats a l'atac, creant situacions d'anades i tornades d'ocasions en les dos porteries. El Pardinyes es trobava molt còmode sobre el terreny de joc i després de varis avisos, arribava el seu gol, mitjançant Astrid als 18 minuts, amb un xut des de fora l'àrea. Van ser els millors moments de les noies del Pardinyes que tenien al Cabanes contra les cordes. La primera part va continuar amb la mateixa intensitat, semblant que la climatologia plujosa no afectava gens als dos equips. I amb el 0-1 al marcador s’arribava al descans.

La segona part va començar amb una mecànica molt semblant de la primera amb la diferència que les noies del Pardinyes es trobaven molt tranquil·les jugant, coneixedores del seu avantatge al marcador i volent aguantar-lo fins al final. Els minuts anaven passant, i la intensitat del partit va baixar una mica degut a la tempesta, doncs les jugadores estaven completament xopes i el terreny de joc començava a tenir un aspecte enfangat i frenava la pilota. Tot i així, l'equip local va recordar al visitant que volien remuntar el partit i a punt van estar en un xut, que finalment va rebutjar el pal. Les noies del Lleida, que van tenir un desplaçament realment llarg fins a Girona, van tornar a pujar una marxa i van tenir arribades amb molt perill a la porteria local però que no van acabar de materialitzar. Així es va arribar al final del partit amb un únic gol. Gol que dóna a les noies del Pardinyes el passaport a vuitens de finals on s’enfrontaran al Nàstic de Tarragona.