dimarts, 19 de juny del 2012

Porteria

Sílvia Piñol, valor de futur.

Si una cosa té el CE Sabadell Femení, és la gran amplitud de jugadores de qualitat que poden cobrir la porteria del primer equip. Al començar la lliga, es va fitxar de la EF Barberà-Andalucia a Tamara Matrín, portera amb molta qualitat i que va demostrar sobradament que podia ocupar permanentment la porteria arlequinada, ja que de bon principi va demostrar ser una de les millors porteres de la categoria.

En el futbol femení, però, està clar que no es poden guanyar la vida, i menys en categories tant sacrificades com la Primera Catalana, i Tamara, que ja havia tastat estar en un equip arbitral, va anar decantant-se cap a l'arbitratge i ha estat ja en diferents partits de competició oficial com a linier, amén de 2 partits fent de linier en partits amistosos en la Nova Creu Alta amb el primer equip del CE Sabadell FC.

El que podria ser un desastre per a qualsevol equip femení, per a les arlequinades només va ser la confirmació de la bona feina que es fa a la cantera femenina i del gran treball que està fent David De Navas, porter del primer equip de l'entitat en els entrenaments que porta a terme setmanalment, i les tres porteres del Juvenil-Cadet van anar debutant amb el primer equip amb un nivell certament alt i sorprenent.

Clàudia Poch, va debutar ja a la segona jornada en la victòria àmplia al camp del Sant Ignasi, completant un bon partit en la poca feina que va tenir, desprès a la resta de partits que ha jugat, ha donat sobrats arguments per a demostrar que pot ser una jugadora del primer equip, i ha estat convocada ja per a 3 entrenaments de la Selecció del Vallès Occidental sub-16 i apunta a ser una de les 2 porteres definitives per al Campionat de Catalunya de seleccions comarcals.

Sílvia Piñol (la foto de capçalera de la notícia és ella), també ha tingut ja aquesta oportunitat de debutar ja amb l'equip. Un dels seus millors partits, a la Jornada 14 va ser contra la EF Montcada, i a pesar d'encaixar 4 gols a la primera part, va salvar els mobles al CE Sabadell davant un equipàs.

Sara Palmiero, la tercera en lliça sota pals arlequinats, també ha demostrat fusta per a tenir molt futur en el món del futbol. Actuacions destacadíssimes, salvant punts molt importants com en el partit a Santa Eulàlia de Ronçana, on va salvar 1 punt sota pals en l'últim minut, demostren que també sap controlar la pressió en els moments complicats dels partits.

També en el passat, el CE Sabadell ha donat porteres de nivell e importants per als seus clubs. En els últims temps, Andrea Hidalgo, per exemple, portera del FC Sant Quirze del Vallès, cinquenes a Primera Catalana, o Laura Segura, que aquesta temporada ha pujat amb la EF Bonaire de Preferent a Segona Divisió son clares mostres de la bona feina que es fa a la base femenina.

Aquesta propera temporada, a part d'intentar mantenir a les 3 porteres del Juvenil-Cadet i seguir treballant amb elles, sembla clar que el primer equip arlequinat comptarà amb un autèntic valor sota pals com és la ex-portera de la U.At. d'Horta, Natalia Pinto, amb passat també a la base del RCD Espanyol. Si es confirma que estarà a la temporada 2012-13 a la plantilla arlequinada, serà una gran notícia per a l'equip.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada